Vild med rent hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For at kunne skabe et stilrent hjem, er det vigtigt at der er pænt og rent. Når vi skriver rent, tænker vi på rengøring. Der findes ikke noget bedre end at komme hjem til et rent og ryddeligt hjem efter en lang arbejdsdag, og lige omvendt findes der næsten heller ikke noget værre end at komme hjem til et rodet og beskidt hjem efter en lang dag på jobbet jobbet.

Det kan være svært at finde tid til det hele i en travl og stresset hverdag og lige præcis  rengøringen er der mange som ikke orker. I dette indlæg kommer vi med et par bud på hvordan du nemt og enkelt at komme igennem rengøringen, læs med her.

Tag rummene ét fo ét

Stuen, køkken og badeværelse er steder som skal holdes rene hele tiden. I køkkenet er det især køleskabet og ovnen, som kan være en udfordring. Køleskabet skal jævnligt rengøres både udenpå og indvendigt. Tør indersiden af med en klud opvredet i sæbevand og tag hylderne ud, så de kan vaskes med opvaskemiddel i vasken. Hvis du går igang med at vaske køleskabet af, kan man ligeså godt tage det hele på en gang, tænk ikke over det, det er overstået på kort tid. Lige ledes kan ovnen hurtig rengøres med brun sæbe  og skylles efter med koldt vand. Husk altid at bruge handsker til brun sæbe. Et godt tip er at rengøre lågen med bagepulver og varmt vand.

Det samme glæder badeværelset, her kan håndvasken hurtigt blive pæn og ren med en opløsning af universalrengøringsmiddel og vandt og skyl efter med koldt vand.
Toilettet rengøres med wc-rens og børste. Lad wc-rens stå i 20 minutter, inden du skrubber grundigt med børsten. Hvis toilettet er meget medtaget, kan du sætte toiletpapir på disse områder og hælde eddike på papiret. Lad det sidde i cirka en halv time, skrub med børsten og skyl efter. Stuen klares hurtigt med en omgang støvsugning og en våd klud til de værste overflader.

Den nemme løsning til et stilrent rent hjem – hyt en privatrengørings hjælp, så du kan bruge din tid på de vigtige ting i dit liv.

EFTERLAD ET SVAR