Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vinteren nærmere sig og for manges vedkommende betyder det kulde og forkølelse. Vinteren stiller nogle krav til vores boliger og mange finder ud af om boligen kan holde på varmen og til de kommende efterårsstorme. Prognosen for denne års vinter melder både sne og kulde og hvis prognosen holder, kan det blive den koldeste vinter i 6 år.

For manges vedkommende er vinteren en periode som gerne hurtig må overstås, men mange børnefamilien ser frem til denne tid. Vinteren forbindes med kælk sneskovl og vinterjakke, og denne vinter bliver højst sandsynligt ikke anderledes. Tidligere år har en lun november måned været et tegn på, en rigtig kold november, så hvis tidligere erfaringer holder stik, vil vi kunne være forberedt. Os danskere er mere eller mindre vant til de kolde vinter og vinteren bliver forbundet med hygge. Mange danske børnefamilier nyder at gå ud og boltre sig i sneen i et par timer og derefter kommet hjem i boligen og hygge foran pejsen med varm kakao og nybagte boller. Netop pejsen forbinder mange danskere med hygge og varme, og det er også et perfekt element til at varme huset store rum op med. Varmen fra pejsen spreder sig hurtigt ud i rummet, men kan have vanskeligheder ved at nå ud til boligens andre rum. Huse som er placeret, ret geografisk, uden for byerne kan spare mange penge med at evaluere boligens varmekilde.

Udskift boligens varmekilde med et pillefyr

Mange ældre huse er udstyret med enten et oliefyr eller et gasfyr og over mange år kan det blive en dyr fornøjelse. Ved at evaluere boligens varmekilde, og tænke både økonomisk og på miljøet vil et pillefyr være en overvejelse værd. Med et pillefyr fra f.eks pillestoker.dk vil familiens varmeforbrug kunne mindske betydelig. Ud over en økonomisk gevinst, er et pillefyr en rigtig god miljømæssig investering. Med et pillefyr vil familien kunne komme ind i en dejlig opvarmet bolig, efter en god familietur i sneen.

DEL
Tidligere artikelTag kørekort med stil
Næste artikelVild med vilde vægge

EFTERLAD ET SVAR