Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sidder dit barn henslængt i sofaen og er dybt begravet i iPad‘en eller telefonen for fjerde dag i træk? Og har du længe gået og overvejet hvilke muligheder, der er for at få dit barn aktiveret? Mulighederne er mange. Du kan opfordre dit barn til at lave nogle legeaftaler eller tage dit barn med ud på de forskellige skovlegepladser, der befinder sig i landet. Eller som noget helt tredje kan du investere i et løbehjul, der giver dit barn lyst til at bevæge sig og komme ud i den friske luft. Men at finde det ideelle løbehjul kan være svært. Derfor kommer her 3 gode bud på et velegnet løbehjul til lige præcis dit barn.

Den 3-hjulede

Løbehjulet med de 3 hjul er ideelt, hvis dit barn er mellem 3 til 6 år gammel. Det ekstra hjul betyder nemlig, at det er meget nemmere for dit barn at holde balancen og at føle sig tryg ved at stille sig op på en genstand, der ikke er stilstående, som man i den alder ellers er vant til. Sådan et løbehjul kan både bruges på terrassen eller på legepladsen i børnehaven. Perfekt til en eftermiddag ude i solen.

Trick-løbehjul

Dette løbehjul er perfekt, hvis dit barn er lidt ældre og elsker at lave eller gerne vil lære at lave tricks på et løbehjul. Her lægges der op til at prøve nye tricks og stunts af på skaterbanerne eller bare ude i indkørslen, hvor du som forældre kan gå og holde lidt øje.

Trampolinløbehjulet

Denne model stikker lidt mere ud i forhold til de andre modeller. Den er nemlig uden hjul og er velegnet til at øve nye tricks derhjemme i eksempelvis haven eller på trampolinen. Løbehjulet er ideelt for store som små og giver god mulighed for at forbedre motoriske færdigheder samtidigt med leg og sjov.

EFTERLAD ET SVAR