Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommerferien venter lige om hjørnet, og er du så heldig, at den står på masser af sol, smukke palmer og kridhvide bountystrande, er der én ting, du skal huske at have med i kufferten: Tunikaen!

Tunikaen er perfekt til et feminint look, skøn at have på, og findes i mange flotte farver og mønstre, så du let kan skabe din egen personlige stil. Vælger du en tunika i ren viskose, slipper du også for at bekymre dig om at stryge, når du kommer frem, da den skal være lidt krøllet i looket. Det allerbedste ved tunikaen er dog, at du kan bruge den til alt lige fra strandturen til en hyggelig frokost på en fortovscafé og en romantisk middag om aftenen.

Få inspiration til, hvordan du med få elementer og det rette tilbehør lynhurtigt kan dresse tunikaen op eller ned til enhver ferielejlighed.

 

Stilrent strandlook

Bager solen fra en skyfri himmel er det skønt at dase på stranden, og her er det perfekt at have en florlet tunika med, som du lige kan trække over badetøjet, hvis du har brug for en pause fra solens stråler eller hurtigt skal op i kiosken efter is eller iskolde drinks. Gå efter en tunika i et luftigt og måske en smule transparent materiale, så badetøjet kan anes indenunder, og sæt et par flade sandaler og store solbriller til for et afslappet og stilrent strandlook.

 

Fleksibel lag på lag

Det bedste ved at have ferie er, at tiden står stille. Der er ikke noget, du skal, og du kan bare tage ud og opleve det sted, du er rejst hen, i dit eget tempo. Med en tunika som basis er du klædt på til lidt af hvert. Sæt dig på en hyggelig café og nyd en god frokost. Får du lyst til at udforske en smuk kirke, kan du hurtigt tage en tynd cardigan over din tunika, og ender det med at blive aften, inden du kommer hjem, holder du nemt varmen i den kølige aftenluft med et par leggings eller smalle bukser under.

 

Klar til fest

Står den på en god middag og lækre cocktails om aftenen, kan du gøre din tunika festklar på et splitsekund. Sæt bare en høj hæl og et smukt tørklæde til – eller pynt med en fin halskæde, så er du klar til at gå ud i natten. Endelig kan en elegant kort jakke være prikken over i’et.

Uanset hvor sommerferien går hen, kan du følge linket her og finde et stort udvalg af tunikaer til enhver lejlighed.

EFTERLAD ET SVAR