fodlister

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du en af dem, der spejler dig i boligbladene og drømmer om at købe nye ting til hjemmet, men ikke synes at pengepungen tillader de store investeringer lige nu? Så er du langt fra alene. Her er en lille guide til, hvordan du hurtigt, nemt og billigt kan shine dit hjem op.

Det er de små detaljer, der tæller

Du kan faktisk gøre mange små ting, som i det brede perspektiv vil syne din bolig bedre og samtidig se ud af mere. En lille detalje som at investere i nogle fine fodlister er med til at ’ramme’ dine rum fint ind, og skaber desuden harmoni. Der er efterhånden mange muligheder i forhold til design, når det kommer til fodlister, og de behøver langt fra at være kedelige. Du kan blandt andet købe fodlister her. En anden ting, som hurtigt kan hjælpe med at skabe nyt liv til din bolig er en klat maling. Vær’ ikke bange for at bruge farver på væggene. En idé kan være at male én væg en bestemt farve, lade de andre stå hvide og hænge tilsvarende farvede malerier op på de hvide vægge. På den måde opnår du et frisk udtryk, som både udstråler sjæl, varme og modernitet.

Genbrugsfund og DIY-projekter

Det behøver ikke at koste en bondegård, når du vil forny boligen. Det er altid en god idé at supplere noget gammelt eller brugt med noget nyt. På den måde har du også mulighed for at købe enkelte kvalitetsting. Gå en tur på et loppemarked en søndag formiddag og se hvad de har at tilbyde. Der er ofte gode muligheder for at gøre et kup, hvor du får guld med hjem. Det er selvfølgelig også en mulighed – såfremt du har mod på det, og har skruet hænderne fornuftigt på – at du selv kaster dig ud i et projekt. Det kan være alt fra at male dine egne malerier til at bygge et nyt plankebord. Du vil opleve en enorm tilfredshed ved at have bygget eller produceret noget til dit eget hjem, som du med stolthed kan vise frem.

EFTERLAD ET SVAR