Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I dag er konkurrencen stor blandt hjemmesider, da virksomheder gerne vil trække flere besøgende til deres side. Besøgende er lig med, at rygtet om din hjemmesider stiger, hvilket gør, at hjemmesiden bliver mere kendt. Du kan derfor læse mere om, hvordan du får flere besøgende til din hjemmeside her.

Mini-guide

  • Sørg for at din hjemmeside viser troværdighed til de besøgende. Med dette menes, at adresse, telefonnummer osv. skal være tilgængelig på hjemmesiden

  • Domænenavnet skal være relevant for indholdet på hjemmesiden.

  • Hav fokus på seo.

  • Indgå i en dialog med de besøgende, hvis de tager kontakt. Det kan enten være angående noget, som de er utilfredse med, eller har spørgsmål. Prøv altid at besvare deres spørgsmål grundigt.

  • Få selv fat på de besøgende igennem reklame.

  • Hvis produkter tilbydes, så sørg for, at produktbeskrivelsen stemmer overens med varen.

  • Gør det gratis i den forstand, at de besøgende kan blive klogere igennem den viden, som du deler ud af.

Hold hjemmesiden opdateret
Hvis de besøgende skal vende tilbage til din hjemmeside, skal du sørge for, at der hele tiden er nyt friskt indhold, som vækker de besøgende interesse. Det kan derfor være relevant at lave en plan over, hvornår og hvilket indhold, som skal postes. Sørg for at indholdet har en rød tråd, så der ikke bringes forskellige typer af indhold. Ram de besøgende i øjenhøjde, så det er noget, som de finder interessant, og kan relatere til.
Sociale medier benyttes af mange virksomheder i dag til markedsføring af bl.a. deres webshop eller hjemmeside. Hvis du i forvejen ikke har en profil, bør du overveje dette. Her kan du holde dine besøgende orienteret, når noget nyt kommer op på siden. Sørg for, at teksterne har en tilpas længde, så de besøgende ikke går i stå under læsningen.

DEL
Tidligere artikelFed og spændende hobby
Næste artikelIndret dig moderne

EFTERLAD ET SVAR