Billedet er lånt på glødepære producenten Danlamps hjemmeside

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Noget af det, der er flyttet ind i mange danske hjem, er de (indrømmet ret smarte) lamper fra Philips, der går under navnet Hue. Lys der kan styres med smartphone, tablet eller lignende og som kan tilpasse sig til alt fra musik og film og nærmest til ens humør.

Lamperne sælges i stor stil, og der er ingen tvivl om, at det er smart med denne form for intelligente lamper, der kan tilpasse lyset, så det bliver lige præcis, som man gerne vil have det. Man kommer dog heller ikke uden om, at en lampe fra Philips Hue eller lignende er mere flashy og high tech, end den er decideret flot.

Old school er modtrenden

Måske er derfor også kommet en trend der går lidt mod strømmen af det smart og intelligente og i stedet bliver lidt mere klassisk og old school. Der er eksempelvis rigtig mange, der er begyndt at benytte de helt “gamle” glødepærer i deres hjem, der giver et helt andet lys end de nye typer af pærer.

Egentlig er glødepæren blevet sendt på pension af EU, der har “forbudt” dem, da de bruger en meget stor del energi på at skabe varme i stedet for lys. Man kan dog stadig købe dem, og den danske virksomhed DanLamp, er den sidste af sin slags i landet, der ikke blot sælger dem, men også producerer dem.

Herunder kan du se nogle eksempler på glødepærer, og billedet svarer da også i alt sin enkelthed på, hvorfor nogen vælger disse, i stedet for højteknologiske typer fra Philips Hue eller LED pærer.

Billedet er lånt på glødepære producenten Danlamps hjemmeside
Billedet er lånt på glødepære producenten Danlamps hjemmeside

Udover at give et helt andet lys, er de æstetik langt mere lækre at kigge på, hvilket også er grunden til at mange eksklusive restauranter og lignende vælger disse pærer.

Der er også mange der benytter dem som de er, og helt dropper lampeskærm og lignende, da de i sig selv er et lækker design.

EFTERLAD ET SVAR