Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Kørekort kan tage på mange måder, og her på siden mener vi klart at det skal tage med stil. Der er mange forskellige grundlag for hvorfor den enkelte elev, vælger den enkelte køreskole. Mange vælger ud fra at deres venners valg, andre pga. pris og nogle vælger ud fra hvilken biler køreskolen køre i. Der er ikke noget facit for at vælge den enkelte køreskole, men her i artiklen vil vi give et bud på at vælge den rette køreskole med stil.

En køreskole som Tip top trafik ville være et godt bud på at tage kørekortet med stil. Her har du helt ekstraordinært mulighed for at tage kørekortet på kun 2 uger, via deres formel 1 kursus. der kan så være lidt vente på teori- og køreprøven, men undervisningen og køretimerne kan altså tage på blot 2 ugers tid. En case på Tiptop trafiks egen lyder “Johanne Engloo stod med sit kørekort i hånden, blot 16 dage efter efter første teoriundervisning, skal du have dit kørekort hurtigt, skal du melde dig til vores formel 1 kursus”.

Afdelinger i hele landet

Tip top Trafik er med afdelinger 8 forskellige steder i landet, en af landets største køreskoler, og har hjulpet mere end 31.000 bilister med at erhverve sit kørekortet. Køreskolen tilbyder kørekort til både bil, Mc og trailer. Desuden har køreskolen tilknyttet mere end 40 erfarne og professionelle kørelærer.

Vi anbefaler at tage kørekortet med stil ved Tip Top Trafik, og hvis du er bosiddende i Århus området kan du med fordel tage kørekort i Århus afdelingen, som er beliggende i Thorvaldsensgade 32. Tag kørekortet i Århus her

 

EFTERLAD ET SVAR