terrasse

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du og din familie så privilegeret at i har en god og stor terrasse på jeres matrikel. Så er det uden tvivl et sted hvor i bruger rigtig mange timer i løbet af sommeren, så snart den er over os. Det er både til formiddag og middag på fridage, og eftermiddag og tidlige aftener, efter nogle lange arbejdsdage – Ja, faktisk så snart du kan komme til det, befinder du dig bare på terrassen, når vejret bliver godt og lækkert. Først når temperaturen begynder at dale, begynder vi at finde ly inde i huset selvom vi synes at det er træls at skulle ind. Hvis du gerne vil undgå at skulle ind fra din terrasse pga. kulden, så skal du uden tvivl få sørget for at du kan tænde op i din terrasse, så du kan holde varmen endnu længere tid. Måden du gør det på er, ved at anskaffe dig et bålfad som kan stå på din terrasse.

Til de sene aftener

Når solen sænker sig over landskabet, er det også den tid hvor varmen begynder at slippe op og tæpperne som oftest begynder at blive taget frem, hvis man ikke rykker indendørs. Men med et bålfad stående på sin terrasse sikre du at hele familien kan sidde endnu længere tid, og stadig kan holde varmen de sene aftener. Så sørg for at have lidt træ hjemme, så du kan sætte gang i dit bålfad, så kan du og familien varme jer på jeres hjemmelavet bål.

Til det utraditionelle måltid

Et bålfad kan naturligvis også bruges på andre tidspunkter eller situationer, end de sene aftener. Tilkøber du en grillrist, et wokfad eller en vikingepande, kan du lave mad på en utraditionel nem hyggelig måde. Du kan ligeså lave rigtig store portioner, så du skal bare få inviteret nogle gæster over, og få noget lækkert mad – lavet på dit bålfad.

EFTERLAD ET SVAR