Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Tiden nærmer sig, hvor vi endnu engang skal kaste os ud i at finde på ønsker til os selv og at opfylde ens nærmestes ønsker. Det er en uundgåelig del af julen, og velsagtens er det også en af de bedste ting ved denne store højtid. I hvert fald er det en ganske fast tradition i de fleste danske hjem. Men hvad gør man så, hvis man har mangel på ønsker? Man læser med her i håb om at finde hjælp til at udfylde ønskelisten som kvinde.

Moderne smykker er en sikker vinder

Vejen til kvindens hjerte er gennem diamanter – også ved juletid. For er der én ting, som er et stensikkert køb til kvinden, så er det netop smykker. Selvfølgelig kræver det omtanke at vælge en ring, øreringe eller et armbånd, som vil falde i god jord, men enhver kvinde kender til glæden ved, at ens nærmeste køber smykker til én. Derfor er smykker da også første gaveidé på denne liste. Et eksempel på smukke og skandinaviske smykker er Dyrberg/Kern og deres smukke sortiment. Find blandt andet deres udvalg af øreringe her.

Nye sko – flere sko

Ud over smykker, så er den gængse opfattelse af kvinden også, at nye sko eller lækre støvler altid falder i god jord. Derfor er nye sko og flere sko også i toppen af denne liste med gaveidéer. Valget af sko eller støvler er naturligvis afhængigt af, hvad garderoben som udgangspunkt mangler. Er det et par gode men stilsikre vinterstøvler? Eller er det et par smukke, feminine lædersko til foråret? Det er op til dig. Uanset hvad kan du finde et stort udvalg af kvalitetsfodtøj hos www.hoofers.dk, som desuden har fuld returret ved køb i forbindelse med juleperioden.

En tur ud i verden

Uanset om dette er året, hvor du skal på en længere rejse – eller blot på en forlænget weekend til en fin og lækker by, så er en tur ud i verden aldrig en dårlig ide som gave. Tværtimod, især ikke hvis du er manden i hendes liv. En sådan tur kan fungere som en lille hjælper, hvis man trænger til frisk luft fra en træt hverdag, hvis man trænger til at hygge sig lidt ekstra sammen, eller hvis man bare har behov for at komme væk, så længe man kan tillade sig. Det er lige meget, om det er til Hamborg, Amsterdam eller USA –  det er altid dejligt at komme væk fra den mørke vinter – især hvis man kommer til en by, hvor der er rig mulighed for shopping.

Hvad har du/hun manglet i år?

Muligvis er ovenstående spørgsmål blandt de sværeste at svare på. For du eller hun har uden tvivl brokket sig over at have manglet et eller andet i løbet af året. Men hvad var det nu lige, det var? Og hvorfor blev det ikke skrevet ned? Koden til en god julegave er uden tvivl at ramme plet med noget, som vedkommende mangler. Så tænk nu lige grundigt over, om der er blevet klaget over løbeskoene, kontorstolen eller gryderne. Det må jo være et eller andet?

EFTERLAD ET SVAR