Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Julefrokosterne synes godt nok som et fjernt minde — eller som flere lysår ude i fremtiden. Alligevel er det godt, hvis du er forberedt. Det kan du være på mange måder. Først og fremmest handler det om, at du skal skille dig ud. Dog kan det være svært, for julen er en tid, hvor der satses stort på traditionerne. Faktisk er det traditionerne, der binder julen sammen. Du kan læse mere om julefrokoster her.

Derfor er det også farligt at skille sig for meget ud, når det kommer til julefrokosterne. Det er nemlig ikke noget, der ses positivt på, hvis du eksempelvis tropper op i et rødt jakkesæt med guld-butterfly og omvendt kasket.

Dog skal du være opmærksom på, at det er de små detaljer, der gør den store forskel. Det betyder, du godt kan tillade dig at skille dig en smule ud. Det skal ikke være noget markant, men du kan jo prøve at tage en butterfly på, i en lidt atypisk eller kraftig farve, i stedet for et slips. Det vil med garanti tage kegler.

Prøv at have lidt godter med i lommen

Ellers kan du prøve at have en pakke Underberg i lommen. Den kan du så dele ud, når du møder op til julefrokosten. Det vil også gøre, at du kommer i centrum, når du entrerer, og de flest vil nok kunne huske dig for denne fine gestus. Du må indrømme, at det også er en smule sjovt.

Fede accessories skaber blikfang

Det kan du også prøve dig med nogle fede accessories. Hvis du virkelig gerne vil have dét ekstra opmærksomhed, så er det en god idé, hvis du dukker op med et par solbriller på. Det har både en coolness-faktor over sig, og samtidig kan du være sikker på, at det vækker opmærksomhed, fordi solen jo som bekendt ikke bager på fuld udblæsning, når det er vinter. Okay, måske vil discokuglens skær glinse i dine briller. Og så vil gæsterne lægge mærke til dig, præcis som du ønsker.

EFTERLAD ET SVAR