Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommeren er lige om hjørnet, og vi glæder os til at skyde festivalsæsonen og ikke mindst sommerferien i gang. Sæsonskifte betyder også, at det er tid til at finde de helt perfekte sneakers til sommerens begivenheder. Hvis du ikke har fundet dem endnu, kan du få lidt inspiration her.

Aktiv?

Hvis du skal på aktiv ferie eller bare er typen, der er aktiv til hverdag, er det en god ide at gå efter et par sneakers som har en god sål og støtter dine fødder optimalt. Skal du bruge dem meget på ujævne eller glatte underlag bør du også vælge et par med en sål, der har et godt greb.

Farverig tøjstil?

Elsker du prikker, striber, tern og andre mønstre? Hvis du har en meget farverig tøjstil, kan det være, at du skal vælge et par sko i en neutral farve såsom hvid, sort eller grå. Et par hvide sneakers er et musthave og passer til alle mønstrene i din garderobe.
Har du modsat meget sort, hvidt og andet tøj i neutrale farver, kan du peppe det lidt op ved at vælge et par sko med lidt mere farve på. Vælg for eksempel et par røde eller gule sko. Du kan også vælge nogen med lidt mønster på, det ser for eksempel fedt ud til et helt sort sæt tøj.

Bare vild med sko?

Et eller andet sted hører vi vel alle til denne kategori. Der er ikke noget som et par nye sneakers, og det kan være virkelig svært kun at vælge ét par. Skal de være sorte eller hvide, sporty eller feminine, med eller uden snørebånd? Hvis du også bare er vild med sko, kan du heldigvis finde sæsonens nyheder på stylepit.dk. Der er fri fragt, hvis du køber for mere end 299 kroner og 50 dages gratis returret. Ordren leveres inden for to dage, så det er både nemt og hurtigt.

 

EFTERLAD ET SVAR