Smid ikke dit tøj ud

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Tøjmoden skifter og udvikler sig hele tiden, og derfor skifter mange os jævnligt ud i vores garderober. Det resulterer ofte i, at man står med en del tøj tilovers, som man gerne vil af med. Fordi der skiftes så meget ud i garderoben, er det synd at smide det aflagte tøj ud. Derfor er der her tre forslag til, hvad du kan gøre med det.

Behold det i et år

Som nævnt skifter tøjmoden ofte. Blomsterprint er in den ene sæson og trompetbukser den næste. Den hyppige rotation betyder til gengæld også, at nogle trends vender tilbage igen. Derfor kan det være en god ide at beholde tøjet et års tid i tilfælde af, at det igen skulle blive populært. Efter et år kan du finde tøjet frem og tage stilling til, om det er noget, du kunne forestille dig at bruge igen, eller om du skal af med det. Hvis det kniber med pladsen, kunne opbevaring af tøjet på et lagerhotel være en mulighed. Måske resten af hjemmet alligevel også trænger til en sorteringsrunde?

Sæt det til salg

Hvis det tøj, du beslutter dig for at skulle af med, er i fin stand kan du sætte det til salg. Der findes mange apps, hvor du kan uploade billeder af tøjet, og andre brugere kan byde på det. Hvis der afholdes loppe- eller kræmmermarkeder i dit lokalområde, kan du også leje en stand der – det er måske nemmere end hele tiden at skulle holde øje med aktiviteten online.

Donér det til genbrug

Er noget af tøjet alligevel lidt slidt, har huller eller andre brugsskader, kan du gøre en god gerning og donere det til genbrug. Det er ikke sikkert, at alt tøjet kan genbruges, men det meste af det kan sandsynligvis bruges til et eller andet. Hvis du er skrap med en symaskine kan du også selv give dit tøj nyt liv ved at sy det om til stofposer, tasker eller andre kreative ting.

EFTERLAD ET SVAR