smartphone med stil

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Julen er ovre og mobilkrigen er for alvor i gang. Mange butikker køre med diverse januar-tilbud på smartphones. Men hvad er det egentligt kommet af nyere smartphones og hvilken telefon skal du købe, hvis du vil køre god stil? Vi giver dig et overblik her, og kommer med et par bud.

Yousee, tidligere TDC, har netop offentliggjort listen over de mest solgte mobiltelefoner i 2016, og ikke overraskende er det iPhone som topper listen. På de 4 første pladser har vi iPhone og på en 5. plads kommer Huawei Ascend P8 Lite. Ikke overraskende er det den en lidt billigere iPhone 5S 16 GB som topper listen. Lidt overraskende er det at iPhone 6S 64GB ligger nummer 2 på listen over bedst sælgende smartphones, altså 2 pladser over iPhone 6S 16GB. Mange er blevet klar over at 16GB er blevet for småt, og vælger altså derfor “storebroderen” på 64GB. Til trods for at der næsten er 1000 kr. i forskel på disse 2 modeller.

Huawei er for første år på listen, som nummer 5 med deres Huawei Ascend P8 Lite, og nummer 7 med Huawei Ascend P9. Huawei Ascend P9 er topmodellen fra Huawei, og er altså en direkte konkurrent til iPhone 7 Plus. Det er helt sikkert en spiller som vi skal holde øje med i fremtiden.

Listen er baseret på alle salg fra Yousee butik og alle online salgskanaler, og udgør altså listen over top 10 bedst solgte mobiltelefoner i 2016, fra Yousee.

Nye mobiler i 2017

Huawei Mate P89 pro er netop blevet lanceret og i Danmark forventes den at komme slut januar. Telefonen kommer med dual-kamera, og meget mere, altså en telefon med top-specifikationer.

En ny spiller på markedet er OnePlus 3T, som blev tilgængelig på det europæiske marked slut november, og kan altså fra årsskiftet købe online på deres hjemmeside, og sendes til Danmark.

Test af nyeste smartphones findes på mobil.nus youtube kanal. Her gennemgået nye funktioner og der diskuteres også om forventninger til de nye modeller. Så hvis du skal have en smartphone med stil, kan du med fordel følge med på kanalen.

 

EFTERLAD ET SVAR