Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For mange mennesker kan det være svært at komme i gang med at træne, og for andre gælder det, at de er inde i en god rutine med træning og en sund varieret kost. Det kan dog være svært at finde rundt i, hvordan man skal træne og finde tid til det. Derudover kan det være svært at vide, hvad der er godt at spise før og efter en træning.

Træn efter dine mål

Når det kommer til træning, skal du finde en motionsform, som gør dig glad, og giver dig et større overskud. På denne måde bliver du ved med at vedligeholde motivationen. Tænk derfor over, hvorfor du træner. Træner du for at nå et mål, vil du gerne tabe dig, eller blive mere markeret? Det er vigtigt, at du gør det for din egen skyld og af egen lyst, og ikke for andres skyld.

Der findes mange forskellige motionsformer, og hvis du godt kan lide at få pulsen op og sved på panden, så er HIIT måske noget for dig. Her er du sikker på at få en effektiv træning. HIIT vil især være en god træningsform, hvis du vil tabe dig. At træne behøver ikke at være en time med høj intensitet i et motionscenter, du kan sagtens træne derhjemme på stuegulvet. Her kan du starte med at lave lidt opvarmning efterfulgt af mavebøjninger og armbøjninger. Hvis du har et mål om at blive mere markeret, skal du styrketræne med vægte for at opnå et resultat hurtigt. For at musklerne bedre kan restituere efter en træning, og hvis du vil have øget muskelmasse, så har en shake med kreatin en Videnskabelig virkning.

Spis rigtigt

Som man siger, er morgenmaden det vigtigste måltid, og dette er fordi, at hvis du starter morgen ud med en mættende morgen, undgår du at små snacke i løbet af dagen. Du skal spise varieret, med dette menes, at du skal spise sundt, men give dig selv lov til at nyde en stykke kage eller andet lækkert. Spis fuldkorn, grøntsager og magert kød, men sørg for at få dækket dit energibehov.

EFTERLAD ET SVAR