Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

At holde en god konference nu til dags kræver absolut omhyggelig planlægning – men når først du har fået greb om det, vil det fremover gå strygende. Læs med her og find ud af, hvordan du planlægger den gode konference.

Tænk over programmet

Et program til en konference bliver rigtig hurtigt kedeligt, hvis det er de samme slags lange oplæg, der skal høres. Selvom de lange oplæg er nødvendige, er der stadig en række tiltag, du kan tage, hvis du ønsker at gøre konferencen mere spændende.

Ved at inddrage publikum i oplæggende er du sikker på, at de bliver ved med at lytte efter og fastholde interessen. Sørg også for gode pauser, hvor deltagerne får strukket ud og drukket lidt vand – et giver ny energi. Det kan også være en god idé, hvis der er sørget for snacks gennem hele dagen. På den måde undgår medarbejderne at blive alt for sultne eller alt for mætte – for ingen af delene ville være specielt godt for indlæringsevnerne.

Helt generelt skal du være opmærksom på, at det ikke bliver for langt og kedeligt. Hvis dine medarbejdere keder sig, får de ikke nær så meget ud af konkurrencen som ellers.

Lavpraktisk

Det kan godt betale sig at gå helt ned og tænke lavpraktisk, når man planlægger en konference. Det gælder især, hvis mødet er internationalt – for snakker alle det samme sprog? Hvis nej, så er det en god idé at hyre et kompetent og professionelt oversættelsesbureau, der kan oversætte for jer.

Alle skal høres

Noget af det allervigtigste er, at alle bliver hørt. Når alle bliver hørt, bliver der skabt en tryg stemning under konferencen – og det er i den trygge stemning, at man lærer allermest. Så tøv ikke med at spørge publikum og spørge efter meninger eller forslag.

EFTERLAD ET SVAR