Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Du skal ud at rejse, tillykke! Det er altid dejligt, når du skal ud at rejse, og det er så skønt at komme udenfor Danmarks grænser. At komme væk fra hverdagen har alle brug for, og så er alting bare ikke ligeså gråt mere. Det kan blive trættende hele tiden at bevæge sig rundt i sit hjem og lave de samme ting hver dag. Men nu har en rejse at glæde dig til. Dog skal du igennem en flyvetur først, og det er ikke det sjoveste for alle. Tøjet skal være behageligt, men det skal samtidig være præsentabelt nok til, at du kan dukke op i en lufthavn i det. Her kan vi give dig et godt råd, hvad du kan tage på, så du gør det bedre for dig selv.

Husk støttestrømperne

Noget der helt sikkert vil hjælpe dig, er støttestrømper, som der er en god idé at tage på lige meget, hvad du vælger at tage på ellers. Støttestrømper er gode for dig, og dem kan du ligeså godt tage på, fordi de gør intet dårligt for dig. Der findes også strømpebukser med støtte i. Sådanne alternativer er gode at have på, fordi de netop giver dig støtte. Hvis du tog almindelige strømpebukser på, ville du ikke få støtte. Du kan finde forskellige støttestrømper her.

Støttestrømper er nemlig med til at mindske risikoen for blodpropper. Grunden til, at det er en ekstra god idé at have dem på, når du skal ud at flyve, er der flere grunde til. En af grundene er, at der er mange timers inaktivitet. Du sidder blot på dit sæde, hvor du måske læser lidt i en bog, men du sidder et sted. Derudover er der et skiftende atmosfæreskift. Det eneste tidspunkt, hvor du vil kunne bevæge benene, er hvis du skal ud at låne toilettet.

EFTERLAD ET SVAR