Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Mode skifter med tiden. Stil er her for at blive. Men hvad er stil egentlig? Mange har prøvet at sætte en definition på begrebet – men uden held. Du har uden tvivl din personlige stil. Den kan komme til udtryk gennem dit tøjvalg, farvevalg eller valg af dine accessoires. Uanset hvad sætter du højst sandsynligt pris på at gøre noget ud din stil.

Det er ikke kun dit udseende eller din fremtræden, der får din personlighed til at skinne igennem. Din personlige stil kan du trække ned over stort set alle aspekter i dit liv. Især dit hjem kan afspejle din unikke stilart.

Desværre går mange lækre detaljer fortabt, og det er kun de store ting i hjemmet såsom sofaen, spisebordet eller sengen, der får lov at vise sig frem. Hjemmets glemte finesser kan være dem, der fuldender din boligs udtryksform.

Prøv kræfter med et gennemgående farvetema

Mange moderne boliger tager udgangspunkt i sort og hvid. Det er nemt, simpelt og neutralt. Det passer dog ikke nødvendigvis med din egen stil. Heldigvis har du mange steder rig mulighed for at præge dit eget hjem med det farvevalg, der falder bedst i din smag.

Du kan sammenligne farvekombinationen i din bolig med dit tøjvalg og valg af fin neglelak. De rette farvekombinationer mellem din kjole og neglelak kan gøre en verden til forskel. Neglelak er den sidste detaljer, der fuldender dit look.

Dette spil mellem forskellige farver kan du overføre til dit eget hjem. Du behøver ikke at følge normen for, hvordan et stilrent hjem ser ud. Der er mange guidelines derude, men i sidste ende er det trods alt dit eget hjem. Leg med farverne og lad din egen stil komme til udtryk!

Gør de simple ting unikke

Er du ved at flytte ind et nyt sted, eller vil du gerne lave nogle forandringer i dit hjem? Uanset hvad gælder det kommende råd dig. Gør noget ekstra ud af detaljerne.

Det er ikke kun farven på din sofa eller formen på dit designerspisebord, der får din stil i hjemmet til at brage igennem. Folk vil huske detaljerne, som de ikke selv har tænkt over at gøre brug af i deres eget hjem.

Dyk helt ned i de mindste detaljer som for eksempel hjemmets knager. De mange knager i et hjem bliver hurtigt glemt i forbifarten. Det er en skam. Ved at få knagerne til at passe med resten af husets stil, bliver temaet ekstremt gennemført. Det er også en nem og diskret måde, at liste lidt farve ind i boligindretningen på. Det gælder også med lys, dørhåndtag, vinduesrammer og alt det, som du ikke umiddelbart ser som havende en væsentlig rolle i forhold din stil.

Der er mange måder, som du kan få dit hjem til at matche din stil på. Jo mere specifik din stil er, jo sværere kan det være at få den til at skinne fuldstændig igennem i dit hjem. Undersøg derfor markedet godt og grundigt. Boligmarkedet er så stort, at du utvivlsomt vil finde interiør, der passer perfekt til dit tøjvalg, din neglelak og din stil!

EFTERLAD ET SVAR