Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du er som de fleste af os, er din bil en femcifret investering, som du ikke kan undvære. Hvorfor forlade det udendørs, hvor det kan lide skader som følge af UV-eksponering, fuglevækking og træsaft? (Og det er ikke sjovt at klatre ind i et brændende varmt køretøj om sommeren.) Opbevaring i en garage vil holde det meget renere og kan hjælpe med at forlænge dens levetid. Følg vores guide til opbevaring i garage / skur nedenfor for trin-for-trin-instruktioner for at fjerne din rod og holde en sikker, ren garage.

Opbevar dine varer sikkert

De fleste af os opbevarer græsslåmaskine i garagen, så vær forberedt på en ild. Hent en 5- til 10 pund U.L.-listet ildslukker og monter den på et let tilgængeligt sted. Det skal have en ABC-vurdering, som attesterer, at det er effektivt mod træ, olie og elektriske brande. Selvom vi er sikre på, at du ved at åbne garageporten, når din bils motor kører (ikke?), Vil installation af en kulilte-detektor give dig ekstra ro i sindet. Kontroller din garageportåbner for at sikre dig, at den har en U.L.-listet motor og en auto-stop-funktion, der forhindrer døren i at lukke, hvis et barn eller et kæledyr forsøger at snige sig under.

Udarbejd en grundplan af din garage

De fleste producenter af garageorganiserende systemer tilbyder gratis pladsplanlægning, så brug deres tjenester, når du undersøger, hvordan du gemmer alt dit udstyr. Du skal også vælge materialet, og her er et oplagt valg de gode soldaterfliser. Før du køber noget, skal du fjerne din garages dimensioner og bemærke størrelsen og placeringen af ​​vinduer, døre, kontakter og stik, samt hvor meget plads din bil tager. Hold genstande væk fra gulvet, når det er muligt. Du frigør meget mere plads til din bil og undgår uheldige, umulige at sortere bunker.

EFTERLAD ET SVAR