Modern interior (3D render) - Living room

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Danmark og Skandinavien har en helt særlig indretningsstil i forhold til resten af verden. I Danmark og Skandinavien indretter vi nemlig i højere grad minimalistisk og enkelt. Der fokuseres i høj grad på rene linjer og simple detaljer. Lyse farver og et begrænset antal møbler er dominerende for den danske og skandinaviske indretningsstil. I dette indlæg får du nogle simple tips og tricks til, hvordan du kan skabe en stilren og minimalistisk indretning i din bolig.

Møbler er ikke bare møbler

Dominerende for den danske og skandinaviske indretningsstil er det minimalistiske rene udtryk, som man finder overalt i boligmagasiner og på boligblogs. Det er vigtigt at vælge de helt rigtige møbler, hvis man ønsker at skabe et minimalistisk og stilrent udtryk i hjemmet. Boligindretning handler nemlig i høj grad om at kunne danne sig et helhedsindtryk. Alle møblerne, der bruges i indretningen, skal have en funktion. Møblerne skal passe ind i resten af boligens stil. Det kan derfor være en god ide at udvælge nogle farver og toner, som indretningen primært skal holdes inden for – både når det gælder møbler og maling af væggene. Følg linket her og se et stort udvalg af møbler til boligindretningen. Det er nemlig vigtigt, at alle komponenterne i boligindretningen spiller sammen, for ellers er det vanskeligt at opnå et minimalistisk og stilrent udtryk. I valget af møbler handler det derfor om at vælge simple stilrene møbler i de rette farvenuancer.

Ryd op og ryd ud

En af de største faldgruber, der ofte er i forbindelse med minimalistisk boligindretning, er, at man har alt for mange ting. Minimalistisk boligindretning handler nemlig i høj grad om at minimere antallet af møbler, ting og nips. For at kunne opnå et enkelt og stilrent udtryk i boligindretningen er det derfor nødvendigt at skille sig af med alle overflødige genstande og møbler.

Det er bestemt ikke en nem proces at smide ting ud. Det tager nemlig både tid og kræfter. Særligt hvis hele boligens indretningsstil står over for en større renovering. Det kan i sådanne tilfælde være fordelagtigt at anskaffe sig en affaldscontainer. Når store dele af boligens inventar skal ryddes op og ryddes ud, kan det nemlig være fordelagtigt, at man ikke også skal køre i pendulfart frem og tilbage fra skraldepladsen. Du kan klikke her og læse nærmere om mulighederne for anskaffelse af en affaldscontainer i forbindelse med op- og udrydning af boligen.

Selvom det er en god ide at smide så mange genstande og møbler ud som overhovedet muligt, hvis ønsket er en stilren og minimalistisk indretning, er det stadig lovligt at beholde genstande og møbler, der har en særlig betydning. Det er derfor vigtigt at gøre plads til skabe og skuffer i den nye indretning. Disse skabe og skuffer giver nemlig mulighed for at gemme ting og genstande, der ikke matcher den nuværende indretningsstil. Du behøver således ikke skille dig af med alle de ting, der ikke passer ind i den minimalistiske skandinaviske indretningsstil

EFTERLAD ET SVAR