Child wearing red rain boots jumping into a puddle. Close up

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Danskerne – mænd såvel som kvinder bruger mere tid og energi på at sammensætte tøj end førhen. I dag er det ikke nok, at tøjet besidder nogle praktiske egenskaber som åndbarhed og varmeisolering. Tøjet skal også være moderne og fremhæve ens kvindelige eller mandlige former på flotteste vis.

Din tøjstil kan sagtens være både moderne og praktisk, men det kræver selvfølgelig, at du vælger dit tøj med omhu. Du kan i artiklen forvente at få en masse inspiration.

Tøj til de kolde og regnfulde dage

Det regner i gennemsnit omkring 179 dage om året*, hvorfor regntøj og praktisk skobeklædning er ganske uundværligt. Der er ingen mennesker, som finder det særlig sjovt at blive drivvåd på vej til skole eller arbejde, men det kan heldigvis undgås. Vil du gerne undgå at gå rundt i vådt tøj en hel dag, så bør du gøre dig selv en tjeneste og købe regntøj. Det er hensigtsmæssigt at købe et regnsæt, da man typisk kan få både regnbukser og regnjakke til en gunstig pris.

Foruden at købe regntøj bør du også investere i et par gummistøvler, så du ikke er tvunget til at skifte strømper flere gange om dagen. Det er de færreste skotyper, som kan holde fødderne tørre på samme måde som et par gummistøvler, så spørgsmålet er, om du kan leve uden denne støvletype? Ønsker du dig nye gummistøvler, så klik her for et stort udvalg.

* Kilde: DR.dk

Tøj til de varme og solrige dage

Selvom man som dansker kan være tilbøjelig til at tænke, at det altid regner og er koldt i vores lille land, så er det en realitet, at der er mange varme og solrige dage i løbet af året. Når solen langt om længe titter frem, og temperaturen stiger, så gælder det om at komme ud og nyde det i stedet for at ligge på sofaen og se fjernsyn.

Der findes meget forskelligt tøj til de lune sommer- og efterårsdage. Du kan købe både sneakers, toppe, kjoler, shorts og kortærmede skjorter, så du er klar til at nyde solen. Selvom temperaturen er højere end normalt, skal man passe på med at blive overmodig, da vejret hurtigt kan skifte. Det er fantastisk at gå rundt i shorts og t-shirt, men du bør for din egen skyld medbringe en jakke, når du forlader dit hjem. Der er jo ingen grund til at gamble med sit helbred, vel?

Vil du gå en fantastisk sommer i møde, så besøg hjemmesiden her og tag et kig på udvalget af tøj til de varme(re) dage.

EFTERLAD ET SVAR