Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når vi leder efter en partner, er der to ting, der betyder meget for os. Det ene er humor og det andet er udseende. Udseende er det første vi lægger mærke til, når vi møder et nyt menneske – især hvis vi er på udkig efter en fremtidig kæreste. Det er dog ikke altafgørende for vores valg. Vi elsker at grine, og derfor elsker vi også folk, der får os til at grine. Det er dog ikke altid nemt at få andre til at grine.

Styrk din selvtillid med god humor og træning

Det handler om at have selvtilliden i orden, når du skal score. Det er dog ofte nemmere sagt en gjort. Der er dog meget, der kan bidrage til, at din selvtillid blive styrket. Det kan f.eks. være, at du føler dig sund og tilpas i din krop, og at du føler dig sjov at være sammen med.

Hvis du føler, at du har svært ved at finde på noget sjovt at sige, når du er sammen med andre, så kan jokes være en god løsning. Der findes en masse fantastiske jokes derude, som uden tvivl vil få din flirt til at grine, men det handler bare om at finde de helt rigtige. Du kan vælge mellem alle slags jokes her. Du vil også finde gode scorereplikker, der er en god måde at bryde isen på.

Hvis du gerne vil føle dig lækker og tilpas i din krop, så er træning altid en god vej at gå. Der er mange gode muligheder for at træne dig selvsikker, men det kan være svært at vide, hvor du skal begynde. Har du ikke noget træningsudstyr derhjemme eller er du interesseret i mere, så kan det være en idé at anskaffe dig en squat rack. Du kan vælge imellem de bedste squat racks her.

 

 

EFTERLAD ET SVAR