Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du en af de mange butiksejere, der døjer med at få salg i gennem? Hvis ja, så får du her et par gode råd til, hvordan du kan sætte skub i salget her efter den seneste nedlukning. Der er nemlig rigtig mange butiksejere, der står i samme situation som dig. Der er ikke lige så mange kunder i butikken, og folk er mere påpasselige i deres adfærd. Men ved at ændre på nogle små ting i din butiksindretning, kan du forhåbentlig trænge igennem til flere af dine kunder.

 

Butiksindretningen er afgørende for dit salg

80 procent af alle indkøb besluttes rent faktisk i selve butikken. Så kan du få fremvist dine varer og produkter på en overskuelig og attraktiv måde overfor dine kunder, er du altså allerede rigtig godt på vej. Det gør du først og fremmest ved at fange din kundes opmærksomhed via den rigtige indretning af butik. Det nytter ikke noget, at dine ellers gode produkter ikke er lette at få øje på. Derudover skal du holde dine budskaber klare og korte. Der er ikke nogen kunder, der gider læse lange smører om produktet. Derudover er god service også enormt vigtigt. Har dine kunder brug for vejledning er det eksempelvis vigtigt, at være smilende og imødekommende.

 

Gulvet er ikke bare til at gå på

Det er vigtigt, at du har høje krav til dit butiksgulv. For det første skal det selvfølgelig være robust og af ordentlig kvalitet. Dette er især vigtigt, hvis du sælger tunge ting som eksempelvis hårde hvidevarer. Derudover bidrager gulvet også til det samlede indtryk, som din kunde får af din butik. Hvilket gulv, der passer til din butik, er afhængigt af mange faktorer. Industrigulve kommer nemlig i mange former og farver. Derfor kan du med fordel rådføre dig med en ekspert med henblik på at finde det perfekte gulv.

EFTERLAD ET SVAR