Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er velstand på menuen, og vi ligger lunt i opsvinget. Det betyder, at det er ved at være tid til at komme med et bud på, hvordan vi indretter os i det kommende år. Og en lille afsløring skal da indledningsvist introduceres; der kommer knald på farverne, og der kommer varme ind i de danske stuer.

Vi indretter os mere minimalistisk

Når det bliver 2018, kommer der atter mere fokus på bæredygtighed og overforbrug. Vi skal ikke købe ting, som vi ikke har brug for, og derfor er det en god idé, hvis vi udelukkende handler i butikker, der sælger ting, som giver mening for os at købe.

Det betyder imidlertid ikke, at vi ikke kommer til at købe ting, der pynter. Vi kommer nemlig til at pynte vores hjem, men det har også et formål.

Gardinerne får mere volume

Generelt har der været en tendens til, at vi har negligeret vores valg af gardiner, og det er ærgerligt, for de kan være med til at danne helt indtrykket af det rum, vi går ind i. Det skal der laves om på nu, hvor der kommer til at komme mere volume på vores gardiner.

Der er ingen grund til, at de bliver gemt væk, hvor de ikke har nogen væsentlig plads i hjemmet, og det er ærgerligt, for de kan, hvis de bruges rigtigt, være medvirkende til at give rummet en særlig atmosfære, der er rar at befinde sig i. Du finder gardiner her, hvis du mangler inspiration til, hvilke du skal have i dit hjem.

Genbrug bliver mere udpræget

Vi kommer til at genbruge mere i det nye år, og det betyder, at der findes mange måder, man kan indrette sig på. Der vil komme langt mere fokus på genbrug, og det er ikke utænkeligt at butikker, der ikke er dedikerede genbrugser, kommer til at satse på genbrug i fremtiden.

 

EFTERLAD ET SVAR