Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man har en klart defineret tøjstil, så ved man godt hvilket tøj man skal have købt til de forskellige anledninger man kan blive inviteret til og til hvilken årstid man skal gå med tingene således at det hele passer sammen. Dog kan det blive lidt mere kompliceret når det kommer til tilbehør når man gerne vil have lidt ekstra. Det kunne f.eks. være ting som et ur, en halskæde, ens øreringer eller noget helt fjerde. Derfor vil vi her forsøge at komme med vores tips til hvilket tilbehør du skal holde dig til og hvilket der godt kan være svært at passe ind i de fleste stile.

Ur

At have et ur på er noget man enten hader eller noget man ikke kan leve uden, det er meget delt. Hvis du er en af de typer der gerne vil gå med ur og nærmest ikke kan leve uden det, så har du nok allerede en lang række ure liggende derhjemme du kan vælge mellem til forskellige anledninger. Hvis du derimod gerne vil gå med ur en gang i mellem, så er der nogle forskellige man kan vælge mellem. Det sporty udtryk med et Ftibit eller f.eks. et Apple Watch. Hvis man hellere vil have et almindeligt ur, så kan det klart anbefales at finde et neutralt ud der ikke skiller sig for meget ud.

Briller

Briller kan også være noget tilbehør du skal have til at passe til din stil. Brillerne er ikke så nemme at skifte ud, da mange oftest kun har 1 eller 2 stks briller derhjemme og dermed skal man sørge for at ens briller ikke bare passer til den stil man nu har, men også passer til samtlige anledninger man kunne tænke sig at man skulle bruge brillerne i. Det kan være du bliver inviteret til mange forskellige typer arrangementer med forskellige dresscodes og dermed skal dine briller passe til mange forskellige.

EFTERLAD ET SVAR