Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Danskerne har i høj grad adopteret den amerikanske tradition kaldet baby shower. Baby shower er en fest, der afholdes i venindeflokken for den af veninderne, som er gravid.

De seneste år er det blevet yderst populært at afholde baby shower for veninder, der snart skal have et barn. Man kan således sige, at baby shower er blevet højeste mode.

Kender du en sød veninde, der er gravid, og som du ønsker at forkæle og overraske, så læs med her. Dette indlæg giver dig en masse gode råd til at holde det perfekte baby shower for en, du holder af.

Få styr på de vigtigste elementer

Når du skal i gang med at planlægge et baby shower, er det første, du skal overveje, hvem og hvor mange der skal inviteres. Dette kan være en svær øvelse. Det kan derfor være en god ide at gå sammen nogle stykker for at blive enige om, hvem der skal med.

Når der er styr på gæstelisten, er du klar til at planlægge alt det sjove. Kender du allerede kønnet på din venindes barn, kan du vælge at lade dig inspirere af dette.

Temaet for ’festen’ er fastlagt, men det betyder ikke, at der ikke er plads til kreativitet og fantasi, når bordet skal dækkes, pynten skal hænges op, og maden skal pyntes.

Det er eksempelvis højeste mode at benytte pastelfarver som udgangspunkt for pynten.

Udover pynt og lækker mad er det vigtigt, at du beslutter, hvornår dit perfekte baby shower skal afholdes. Det gælder både dato, så du kan få sendt invitationer ud, men det gælder bestemt også tidspunkt. Skal det holdes om formiddagen til brunch, eller skal det holdes om eftermiddagen til lækre og pyntede cupcakes? Det er dig, der arrangerer, så det er dig, der bestemmer.

Giv den perfekte gave

Ovenfor er de vigtigste elementer til det perfekte baby shower blevet gennemgået. Men vent… der mangler en meget vigtig ting – nemlig gaven. Ikke noget perfekt baby shower uden en perfekt gave. Men hvordan finder du lige den perfekte gave? Mange vælger at give praktiske ting såsom babyudstyr. Men hvis du er på udkig efter en personlig gave, der skiller sig ud, er det en god ide at give tøj. Når du giver tøj i gave, viser det, at du har tænkt over tøjets stil og udtryk. Din veninde vil altid komme til at tænke på dig, når hun ifører den lille guldklump din gave. Hvis du er på udkig efter unikt og lækkert kvalitets babytøj, så kig eksempelvis på tøj fra GoBabyGo. GoBabyGo skaber enormt fine produkter. Du kan bl.a. få handsker, leggins, strømpebukser, strømper og diverse tilbehør. Udtrykket er enkelt, sødt og det vil passe rigtig godt sammen til meget forskelligt tøj. Du kan derfor være sikker på, at det vil falde i god jord som gave.

Husk dog på, at det vigtigste ved din gave på ingen måde er prisen. Det vigtigste er, at du har tænkt på din veninde og hendes kommende barn. Derfor er det perfekte baby shower ikke nødvendigvis dyrt. Det handler blot om at være kreativ, når det skal planlægges. Din veninde vil uden tvivl blive glad for og overrasket over, at du har taget dig tid til at holde en fest for hende og købt en person gave.

 

EFTERLAD ET SVAR