Sådan får du den cool og afslappede stil

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ser du af og til andre kvinder på gaden og bliver imponerede over, hvordan de formår at få komfort og den gode, personlige stil til at gå op i en højere enhed? Vil du også gerne have en afslappet stil, som samtidig er stilren og lækker? Så læs med her, hvor du får tips til, hvordan du får den der lækre og samtidig afslappede stil.

Leg med materialer

Vil du have en sporty og afslappet stil, er det optimalt at gå efter bløde materialer og gerne lege med forskellige slags materialer. Således kan du sagtens kombinere uld med eksempelvis læder eller denim, og på den måde sker der noget i dit outfit, uden at du egentlig behøver at gøre vanvittigt meget for det. Det er typisk her, den afslappede stil brillerer, så gå gerne efter materialer af forskellig art til din garderobe.

Fokuser på komforten

Skal din stil være afslappet og cool, skal du naturligvis også gerne selv være afslappet. Derfor er det vigtigt, at dit tøj er komfortabelt, så du kan slappe fuldstændig af i det. Det vil sige, at det er slut med overdrevent stramme bukser og blazers, som du ikke kan bevæge dig ordentligt i. Vælg i stedet komfortabelt tøj, som du nemt kan bevæge dig i, hvorved du uden tvivl kommer til at virke langt mere afslappet.

 

Køb lækre sneakers

Stort set ethvert outfit bliver lidt ekstra cool af, at du kombinerer det med lækre sneaks. Desuden er det også med til at bidrage til det sporty og afslappede i dit look, og derfor er det altså blot om at få investeret i nogle fine kondisko, som du kan bruge til hverdag såvel som til fest. Hvis du mangler nogle til samlingen, kan du se mere her og finde masser af lækre sneakers til favorable priser.

 

Hold det enkelt

Noget af det, der er kendetegnende ved en cool og afslappet stil, er også at det ofte er temmelig enkelt. Således indgår der sjældent de helt vildt spraglede eller anderledes element, men til gengæld er der fokuseret på eksempelvis forskellige materialer. Desuden er det en stil, der nemt kan gøres lidt ekstra ud af, ved at du kombinerer dine outfits med skønne accessoires, som kan sætte prikken over i’et på looket. Det er naturligvis ikke de helt store perlekæder, du her skal have fat i, men eksempelvis er elegante hoop-øreringe ideelle til denne stilart.

EFTERLAD ET SVAR