Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Månederne flyver af sted, og med hvert eneste sæsonskifte følger der ligeledes nye trends. Dette gælder også moden inden for tøj og boligindretning. Hvis du kaster dit blik ind i garderobeskabet, vil der sikkert være mange tøjdele, der efterhånden er nogle år gamle. Det samme gælder et øjekast i eksempelvis din daglig stue. Har du et ønske om at gøre din stil og bolig mere moderne, kan du med fordel læse mere i artiklen lige her. Her vil der nemlig præsenteres nogle gode råd til dig, som gerne vil opgradere garderoben eller boligen.

Tasken kan både være praktisk og moderigtig

Der er ingen tvivl om, at rigtig mange kvinder har et svagt punkt for tasker. Det er der også god grund til, da tasker er super anvendelige i dagligdagen. Man har nemlig mulighed til at opbevare alle sine ting såsom pung, mobil, nøgler, høretelefoner etc. Dog kan tasken ligeledes være en del af ens outfit og give tøjet et ekstra pift. En af de helt store tendenser i dag er farverige tasker. Det kan være farver som gul eller lyserød, som er meget populære i dag. Så hvis du tør at springe ud i et lidt anderledes farvevalg, vil du helt sikkert være med på moden inden for tasker.

Hvis din tøjstil ikke bærer præg af farver, kan du i stedet vælge en mere diskret taske. Især tasker med en form for vedhæng præger modebilledet i dag, og du kan derfor vælge en sådan taske og fortsat være med på moden. Neye har et bredt udvalg af flotte og moderige tasker, og du kan finde hjemmesiden her. De tilbyder mange tasker af mærkevarer og har noget for enhver smag.

Lamper er i dag en pyntegenstand

Selvfølgelig er det en absolut nødvendighed for din bolig, at du har en masse lamper. Lamper giver lys, og med Danmarks mange mørke timer, er det særdeles nødvendigt med lys. Dog har lamper i dag ikke blot en funktionel funktion, men de er derimod også et godt pift til din boligindretning. Hvis du gerne vil have, at din indretning er med på moden, er valget af lamper dermed en god idé. En af de store tendenser er fritstående pærer med en tydelig og flot glødetråd. Du kan eventuelt vælge at hænge denne form for pærer i et hjørne med en lang, sort ledning. For at få et bedre lys kan du hænge flere end én af disse pærer i hjørnet, hvilket ligeledes vil give rummet og designet noget ekstra.

En anden stor tendens, når det kommer til farvevalg og materiale af lamper, er enten cement eller kobber. Kobber har været i modebilledet længe, men dette betyder dog ikke, at det er umoderne nu. Hvis du mere er til det rå udseende, vil en lampe lavet af cement eller grålige toner være et godt valg til din bolig. Du kan finde et stort udvalg af design lamper her, sådan du kan få din bolig gjort mere moderne.

EFTERLAD ET SVAR