Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For at ligge det helt fast, så er rygning aldrig en god ting, og det er selvfølgelig bedst, hvis man kan stoppe. Når det så er sagt, så har tendensen inden for rygning ændret sig markant, de seneste par år. Førhen var det cool at ryge, og man måtte sågar ryge i skolegården på diverse skoler. Dette er der lavet godt og grundig om på, og det er ikke kun rygeforbuddet på folkeskoler. Der er også opstået en ny tendens inden for rygning, hvor det ikke er smart at ryge almindelige cigaretter. Nu er der kommet helt nye alternativer, som for alvor er slået igennem.

E-cigaretter er blevet det nye sort

Mange er begyndt at kvitte smøgerne, fordi det ikke er populært mere. I stedet er e-cigaretter blevet meget populært, og man er begyndt at se mange butikker, som tilbyder e-cigaretter. Det smarte ved e-cigaretter er smagen, som man selv kan bestemme igennem den e væske, man køber med til. Der findes nærmest ikke den smag man ikke kan få til e-cigaretter, og det er kun fantasien, som sætter grænsen.

Markant fokus på sundheden

Grunden til at almindelige cigaretter ikke er på mode mere, skal findes i folks bevidsthed omkring sundhed. Folk er begyndt at gå meget op i sundhed, hvor sund kost og træning også er blevet en tendens ved mange. Folk er dermed blevet langt mere fokuseret på de ting, som kan gøre en mere sund. Derfor går den almindelige cigaret også en hård tid i møde, da flere og flere er begyndt at kvitte smøgerne til fordel for alternativer. Et andet tobaksprodukt som også har set dagens lys, er snus, som normalt er kendt fra Norge og Sverige. Snus har den fordel, at det ikke går i lungerne. Man ser derfor også mange sportsfolk bruge snus, da det ikke går ud over kondinationen. Snus er dog stadig et tobaksprodukt, som heller ikke er sundt.

EFTERLAD ET SVAR