Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Trægulv er et af danskernes mest populære gulve i hjemmet. Om det er plankegulv i ask, eg eller fyr, findes det i mange danske hjem. Som med så mange andre ting, bliver trægulvene slidt, og kan trænge til en opfriskning. Det findes utallige behandlinger af trægulv, og her i artiklen vil du blive guidet igennem, hvordan du giver boligens trægulv et nyt moderne look.

I nyere huse vælger man ofte at lægge fliser i de rum, hvor der bliver gået mange skridt, som f.eks. bryggers, gangarealer og sommetider i stuen. Dog kan fliser eller klinker virke groft i både børneværelser og i soveværelset. I børneværelserne kan en behandling af et slidt trægulv gøre underværker og barnet kan få helt ny glæde af sit værelse. Behandlingen af gulvet kan ske på mange forskellige måder, bl.a. oliebehandling, lakbehandling, ludbehandling eller males. Når gulve behandles er det vigtigt at den gamle behandling bliver høvler helt af, så gulvet tager imod den nye behandling. Hvis et gulv tidligere har været lakbehandlet, kan man nemt få gulvet afhøvlet og give det en helt ny behandling, f.eks. lud.

Hyr en professionel

Mange tænker at afhøvling af gulve ikke er nogen sag, og nogen springer ud i det selv. Det kan på ingen måde anbefales, da det er yderst hårdt arbejde og tidskrævende. En professionel gulvsliber, klare det på den halve tid, og rydder pænt op efter sig. Når en gulvafhøvling starter, er det vigtigt at få afdækket på den helt rigtige måde, da det slebet gulv danner finstøv overalt. Vores varmeste anbefaling er at tage fat i computeren og vælge et par stykker af de gulvslibere som kommer frem. Stil et par forskellige opgaven og vælge så den som virker mest troværdig og bedst til prisen. Ved en søgning på nettet finder du bl.a. Gulvkanonen.dk, som udfører alt inden for gulvbehandling. Tag et kig på hans side, og find inspiration til at give trægulvet et nyt liv!

DEL
Næste artikelBlå er det nye sort

EFTERLAD ET SVAR