Female eye with long eyelashes close up

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Moden skifter regelmæssigt, og det kan være svært at holde styr på alle trends, før de måske skifter igen. Det er dog heller ikke nødvendigt, medmindre du selvfølgelig vil være med helt fremme i bladene. Gå i stedet efter at have nogle tommelfingerregler, når du vælger din stil, så du ikke går helt galt i byen.

Du kan eksempelvis have en relativt klar idé om, hvad der passer sammen, så du ikke pludselig ender med sko og bukser, som slet ikke kan fungere i sammenhæng. Derudover kan du have en retning i, hvad du godt kan lide at gå i, og hvad du synes er pænt. På den måde vil du nok aldrig komme helt ud på vildspor.

Sportstøj

Moden i dag er i høj grad blevet blandet sammen med sportstøj. Der findes med andre ord både en mode og en sportsmode, men det kan i bybilledet sommetider være vanskeligt at kende tydeligt forskel på de to. Rigtig mange går nemlig rundt i det, man traditionelt har kaldt sportstøj, og det er derfor ikke længere umoderne at have den slags på.

Det gælder eksempelvis tights til piger, som rigtig mange vælger til hverdagsbrug. Særligt tights uden logoer og tryk fungerer fint til hverdagen, medmindre man altså skal have noget mere formelt på. Derudover er de store sportsmærker selvfølgelig også på modemarkedet, og de har kollektioner, som i virkeligheden både indeholder sportsmode og klassisk mode. Det gælder mærker som Adidas, H2O og danske Hummel.

Se mere om sportsmode her www.h2o-sportswear.com/da .

Casual

Vil du ikke gå rundt i sportstøj, men vil du gerne have et afslappet look, så kan du med fordel gå efter tøj, som sidder lidt løsere, og som overlader lidt mere til tilfældighederne. Det kan sagtens være pænt og bruges til arbejdsmæssige sammenhænge, selvom det ikke er så fint og tætsiddende. Der findes eksempelvis mange slags chinos til mænd, som stort set føles som joggingbukser, men som ligner pæne jeans. Til piger kan man finde mange slags løse bukser eller buksedragter, som har lidt samme funktion.

Udvalg fra revitalash her.

Formelt

Skal det være mere formelt, kan du selvfølgelig også bare gå efter det helt klassiske. Der findes rigtig mange udbydere af den slags tøj, og når du først har lært at gå i det, føles det bestemt hverken ubehageligt eller stramt. Gå efter nogle modeller, som du føler dig godt tilpas i, for på den måde kan du måske ligefrem lære at holde af denne stil.

Lag på lag

Du har sikkert hørt det før, og det gælder for så vidt stadig den dag i dag. Lag på lag er en klassiker i overgangsperioderne, hvor vejret kan være ganske omskifteligt i Danmark. Her er det vigtigt, at man har flere lag på, som man kan tage af og på efter behov, og det giver bare en stor fordel, hvis man gerne vil se smart ud, uanset årstid og temperatur. Lad dig eventuelt inspirere på gågaden, hvor mange mestrer denne ”disciplin” rigtig flot.

EFTERLAD ET SVAR