spinningcykel

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For dem der ikke er vilde med motion, så kan det måske lyde som sort snak at sætte ”sjov” og ”god form” i samme sætning – men det kan faktisk godt lade sig gøre. På en spinningcykel kan man nemlig helt selv styre om man vil benytte sig af nogle af de indbyggede træningsprogrammer eller sætte en god serie på i mellemtiden.

Mange muligheder i en maskine

Med en spinningcykel kan man nemt få den dagligt anbefalede halve times motion. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle voksne burde få en halv times motion om dagen, hvor de får pulsen en smule op. Synes man, at det virker uoverskueligt, så kan man starte med kortere intervaller, men pas på – for lige pludselig kommer man aldrig af cyklen.

Der er som oftest indbyggede programmer, men der er også ofte mulighed for at lave sine egne. Det giver en stor frihed, når man kan bestemme, hvor hårdt det skal være den dag.

Udvid din hjemmetræning

Hvis man allerede gør brug af diverse hjemmetræningsvideoer og faktisk bedre kan lide det, så er en spinningcykel et godt køb. Man får en masse for pengene og har god adgang til andre former for motion, end man har på den sædvanlige yogamåtte.

Det kan virke ekstremt motiverende, når der er variation i det man laver. Heldigvis kan man få rig lejlighed til variation på en sådan en cykel. Der findes nemlig også onlinesessioner, hvor man har en ”spinning class”. Her cykler man meget intenst til musik, og det vil passer perfekt til den, som mangler at inkorporere cardio i sit træningsprogram.

Nogle gange arter det danske vejr sig nemlig ikke helt til udendørs træning. Med sådan en cykel kan man dog bare rykke træningen indenfor.

EFTERLAD ET SVAR