Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Drømmer du om at rejse til varmere himmelstrøg og forkæle dig selv med en eksklusiv badeferie? Så er en rejse til Mauritius det helt rette valg for dig! Med en ferie til Mauritius er du sikker på at få en rejseoplevelse for livet. Foruden den himmelsk smukke natur, har landet nemlig også bølgende sukkerrørsmarker, blå laguner og frodige skovområder. Profil Rejser er din rejsemakker, der gør din drømmerejse til virkelighed! Hvert år sender Profil Rejser nemlig tusindvis af danskere på rejse til hele verden. Rejsebureauet har endda vundet prisen som ”Årets rejsebureau” flere gange, og bureauet har alt fra populære færdiglavede pakkerejser til unikke skræddersyede rejser. Derfor finder ud med sikkerhed også din næste rejse til Mauritius hos Profil Rejser – klik her og kom til hjemmesiden.

På en rejse til magiske Mauritius er der mange steder og seværdigheder at opleve – og hver kyst har sit at tilbyde. Eksempelvis er nordkysten den varmeste del af Mauritius, og her finder du en del lækre restauranter, caféer og butikker. Nordkysten er også den, der er fyldt med små idylliske laguner, ligesom du finder mange smukke koralstrande. Dog anses sydkysten for at være den smukkeste kyst med bjergrigt terræn og floder. Den dramatiske kyststrækning er dog også pyntet med små laguner og hvide strande. Den bedste årstid at rejse til Mauritius er hele året! Øen er nemlig fyldt med fantastiske seværdigheder hele året rundt, og når du rejser til Mauritius vil du hurtigt opleve, hvordan landet er et ægte ferieparadis, hvor du har rig mulighed for afslapning og selvforkælelse!

Lækker forkælelse inden afrejse

Hvis du vil tage hul på selvforkælelsen inden afrejse, har du god mulighed for det hos pHformula Academy & Clinic. Klinikken tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder, der er baseret på resurfacing. Denne form for behandling arbejder med huden indefra og ud, og metoden er den nye generation af peeling/syrebehandling. pHformula Academy & Clinic reparerer og genskaber altså dine celler, så du får genskabt balancen i din hud. Når du bliver behandlet med det unikke pH-system, inkluderer det altid en dybdegående før- og efterbehandling.

Ingen hudtype er ens, og derfor er klinikkens behandlinger det heller ikke. Hos pHformula Academy & Clinic får du en individuel sammensætning af din behandling fra gang til gang, så du altid kan give din hud det, den har behov for lige nu. Eksempelvis kan du forkæle din hud med en afslappende M.E.S.O. skin resurfacing, der blandt andet reducerer fine rynker og ar. Du kan også nyde den populære Instant Summer Glow, der gør dig ekstra klar til ferien. Foruden at denne behandling fugter og giver glød, så forbereder den nemlig også huden på solens skadelige UV lys.

Hvis du vil have forkælelsen med på ferien, finder du også flere lækre hjemmeplejeprodukter i klinikken. Som de første i Danmark tilbyder klinikken dig også en personlig Husplejeshopper. Hudplejeshoppen kan blandt andet guide dig til den rette og mest optimale hjemmepleje. Med udgangspunkt i dine rutiner og hustype får du rådgivning til det helt rette behandlingsforløb for dig. Besøg www.phformulaclinic.dk og læs om dine mange muligheder for lækre behandlinger hos pHformula Academy & Clinic!

EFTERLAD ET SVAR