Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom man ikke skulle tro det, så er der faktisk flere personer som gerne vil bruge kondom når de har sex – men faktisk ikke tør at sige det. Kondomer er et rigtig stort tabu for mange, både drenge og piger, og derfor vælger alt for mange kvinder i stedet bare at ty til andre præventionsmidler, så som p-piller, p-stav osv. – ganske enkelt fordi de formentlig ikke vil udtrykke at de heller vil bruge kondom.

Hvad kondom nemlig som den eneste beskytter, udover graviditet, er risikoen for at tilegne sig én af de mange kønssygdomme der findes i dag. Kønssygdomme kan være skadelige for din krop, hvis disse ikke opdages, og kan bl.a. føre til at man bliver steril – og dermed ikke kan få børn senere hen.

Vi må give ret i, at hvis man køber de helt billige kondomer, som bare er et stykke gummi med noget glidecreme på, så er der ikke så meget der er sexet over det længere. Men prøver man at udvide sin horisont lidt, kan man faktisk finde en lang række kondomer, som man ikke lægger mærke til, sidder på – og kan endda forbedre dit sexliv.

Tynde kondomer

Er du af den type, som mister noget af oplevelsen, hvis du har et kondom på, så bør i stedet prøve at bruge de tynde kondomer – som naturligvis har en tyndere gummihinde, end normale. Med sådan et på, vil du knapt kunne mærke, at du har et ekstra lag udover.

Bedøvende kondomer

Er du i stedet i den boldgade, hvor du gerne vil kunne holde længere tid, så skal du prøve de bedøvende kondomer. Disse indeholder en bedøvende creme, som svagt bedøver dit lem, og på den måde hjælper dig med at kunne holde længere under samlejet.

Vælger du at tage et af disse to typer kondomer på, vil du kunne dyrke sex med stil – og slippe hæmningerne.

EFTERLAD ET SVAR