Årets julesweater

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom vi stadig kun er i juni – faktisk næsten præcist et halvt år fra juleaften – er det ikke for tidligt at tænke på juleoutfittet. Hvis du vil være med på moden i år, skal du nemlig have en lækker julesweater, som skriger jul. Og hvis du skal finde den helt rigtige trøje, skal du i gang allerede nu.

Hvorfor skal du i gang allerede nu?

Det kan lyde mærkeligt, at du skal i gang med at lede efter den perfekte julesweater allerede nu. Men det skyldes dels, at der er et rigtig stort marked, dels at det marked ikke rigtig findes i Danmark. Derfor er du ofte nødt til at købe fra udenlandske sider, som kan have rigtig lang leveringstid.

Heldigvis begynder der at skyde webshops op i Danmark, som også forhandler julesweaters. Du kan derfor være heldig at finde den rigtige julesweater lige her i Danmark. Prisen er ofte en smule højere end på de udenlandske sider, men til gengæld er kvaliteten formentlig også bedre. Samtidig undgår du at betale told, fordi varen ikke skal transporteres over grænsen. Det er især et problem, når man køber fra USA.

80’er-trend tilbage

Selvom julesweaters for nogle er det absolut mest kiksede, kan vi altså ikke benægte, at de i den grad er tilbage. Og er der egentlig noget bedre end at omfavne årets hyggeligste højtid med en hyggelig sweater?

Vi kender især de lækre julesweaters fra 80’erne, hvor den fik fuld gas med kiksede trøjer. Og heldigvis er 80’erne tilbage i hele modeindustrien, så der er ingen undskyldning for ikke at sporte den vildeste julesweater hele december.

Der findes massevis af humoristiske julesweaters, så selvom du måske føler dig for sej til en julesweater, kan du ikke benægte underholdningsværdien. Sådan en sweater er i øvrigt den perfekte ice-breaker til julefrokosten eller i hverdagen, og den rigtige sweater kan imponere de fleste af det modsatte køn.

EFTERLAD ET SVAR