Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man driver en institution som for eksempel en børnehave, er der behov for en indretning, der foregår i børnehøjde. Det betyder blandt andet, at de møbler, der vælges, skal kunne holde til masser af slid og slæb. De skal være i en god kvalitet, således de ikke hurtigt bliver triste at se på, og så skal de kunne holde til børn med fedtede fingre, nysgerrige hænder og ikke mindst kravlende fusser.

Med det sagt er der store krav til møblementet i en børnehave – og så er alle forventninger til det praktiske endda ikke blevet nævnt.

Der skal være masser af plads

Det er dog noget, der i særdeleshed bør komme til udtryk, når det handler om en garderobe til institution. Her skal møblet nemlig ikke blot være i en god kvalitet, slidstærkt og i børnehøjde rent bogstaveligt talt. Det skal også kunne udgøre en ideel plads til opbevaring, således alle børn kan få deres genstande lagt et ordentligt sted.

Det vil sige, at der skal tænkes i praktiske og til tider multifunktionelle løsninger, således der er plads til alt fra overtøj og skiftetøj til støvler og ekstra legetøj.

Find en slidstærk garderobe til institution

Heldigvis findes der dog også flere gode bud på en ordentlig garderobe til institution. En sådan kan du for eksempel finde, hvis du tager et kig online inden for på en side som; jyskmobelfabrik.dk. Her har du nemlig rig mulighed for at finde en slidstærk garderobe til institution.

Og bare rolig. Det er ikke kun kvaliteten og de praktiske funktioner, der er i fokus. Med en garderobe herfra er det også sikret, at designet er i orden, således der rent visuelt også skabes et rum, det er rart at opholde sig i.

Derfor er det også møbler, der er sjove at indrette med, når de kommer ned i den mere spændende børnehøjde.

EFTERLAD ET SVAR