Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du købt hus eller lejlighed, eller skal boligen blot renoveres eller opdateres lidt, så gælder det om at søge inspiration til indretningen i god tid. Mange af os vil gerne bo unikt på den ene eller anden måde, og det kræver derfor, at man tænker lidt ud af boksen og finder sin kreative side frem.

Hvis du er typen, der godt kan lide at lave research på nettet, i boligmagasiner og rundt omkring i landets møbelhuse, så er du sikkert god til selv at være kreativ og finde på smarte løsninger til boligen. Dog er det ikke alle, der er helt så talentfulde fra naturens side, og mange har derfor brug for en ”second opinion” fra en, der har lidt mere forstand på tingene – en som ved noget om at kombinere møbler og materialer i indretningen, og som samtidig kan finde ud af at udnytte kvadratmeterne i rummene bedst muligt. Tine Hundrup er indretningsarkitekt med mange års erfaring. Hun brænder for at indrette og designe, og via håndtegnede præsentationer kommer hun ud og omsætter dine drømme og ideer til virkelighed. Tine Hundrup har et væld af samarbejdspartnere og sammen med dem, har hun mulighed for at tilbyde topkvalitets materialer, og dermed mulighed for at tilbyde sine kunder et optimalt resultat. Klik ind på www.tinehundrup.dk og læs mere om hvem hun er, og hvad hun står for. Med en indretningsarkitekt i ryggen kan du være sikker på at få indrettet dine rum helt unikt, og det er uanset om du bor i et palæ af et hus eller en lille lejlighed inde i byen. Der er altid plads til at personliggøre dit hjem.

Tid til at gå i detaljerne

Har du haft Tine Hundrup til at indrette og designe dit hjem, så har hun garanteret også haft en masse gode bud på, hvilke blomster, planter, brugskunst og nips ting, der ville passe godt ind. Næsten uanset, hvad du er på jagt efter til boligen, så kan du finde det hos Magasin. Magasin har et af landets største udvalg af interiør til boligen, og du finder alt lige fra kogebøger, porcelænsservice og krydderier til plaider, urtepotteskjulere, sengetæpper og duftlys. Kort sagt, så kan du altså ved et besøg på deres side hurtigt indrette dit hjem og fylde det med lækre brands og materialer. En af de meget populære mærker som også er en tidløs klassiker er Royal Copenhagen. Folk er vilde med det, og det er slet ikke så sært. De har lavet flere forskellige serier som henvender sig til forskellige mennesker, alt efter smag og behag. Med service fra Royal Copenhagen, kan du på elegant vis invitere gæster til bords. Se et bredt udvalg af Royal Copenhagen her og indret dit hjem med stil!

EFTERLAD ET SVAR