Stylish bedroom with elegant fittings

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du ofte gæster på besøg langvejsfra, eller familie boende udenbys som rent praktisk kræver, at du har et ekstra værelse, hvor du kan indlogere dem, når de kommer på besøg? Så gælder det om at have et indbydende gæsteværelse klar, så de kan føle sig velkomne uden at føle de er til besvær.

Det er selvfølgelig dejligt, når familien tager turen på tværs af landet for at besøge dig, men det er også dejligt, at I ikke skal sove seks mennesker i samme rum. Derfor er det altid en god ide at have indrettet et gæsteværelse, hvor de kan være. Mangler du inspiration til, hvordan du kan gøre det rart og hyggeligt, så findes der heldigvis et væld af sider på internettet, og derudover er der også et stort udvalg af boligmagasiner på markedet – der skulle altså være rig mulighed for at blive inspireret. Når du skal finde en seng til gæsteværelset, så er det altid oplagt med en sovesofa. Den fylder ikke lige så meget i rummet som en dobbeltseng, og den er flot og funktionel, når den er slået op. I løbet af få sekunder kan den laves om til en seng, hvor dine gæster kan få en god nattesøvn. Find en sovesofa her. Bedre Nætter tilbyder et stort udvalg af sovesofaer som er både praktiske og samtidig rigtig flotte, som dermed næsten kan forveksles med en almindelig sofa.

 

Husk god belysning med en flot lampe

Når du har fået styr på møblerne til gæsteværelset, så er det blevet tid til at indrette med lidt brugskunst og nips, som giver rummet en hyggelig atmosfære, så dine gæster kan føle sig hjemme. En anden væsentlig ting er belysningen i rummet, og en flot og funktionel lampe er derfor essentiel. Hos Lampeguru finder du alt, hvad hjertet begærer af lamper. De har alt lige fra loftlamper og væglamper til gulvlamper, bordlamper og sågar udendørslamper. Og populære mærker som Herstal, Philips og VITA er blot et lille udvalg af, hvad du kan støve op på siden. Kigger du forbi deres udsalgsside er der stor chance for, at du kan spare rigtig mange penge. Find et bredt udvalg af lamper her, hvor du netop finder en masse varer på tilbud, så det er altså bare om at slå sig løs. Du kan eventuelt overveje nogle pendler, fremfor traditionelle loftlamper. Det bidrager til noget mere hygge, og kombinerer du det med nogle lysestager, så vil hyggen ingen ende tage. Dine gæster vil føle sig velkomne, og hvem vil ikke gerne være en god vært?

EFTERLAD ET SVAR