Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For bare et år siden, var der helt sikkert ikke lige så mange der gik op i deres hjemmekontore, på samme måde som der er nu. Inden det helt store covid indtog, var et hjemmekontor ofte noget der blev brugt et par gange om måneden. Da hjemsendelserne begyndte i hobetal og mange hundrede tusinde danskere skulle arbejde hjemmefra, har mange opholdt sig mange flere timer på hjemmekontoret end tidligere.

Der er også meget der tyder på, at der i fremtiden kommer til at være meget mere hjemmearbejde for mange af os danskere, og dermed mange flere der kommer til at opholde sig på deres kontor. Derfor er der naturligvis mange, der måske er begyndt at tænke lidt mere over, at det også slag være rart at opholde sig der.

Indret hyggeligt, men ikke for hyggeligt. 

Der er naturligvis nogle ting, som der skal være styr på, på hjemmekontoret. Det er eksempelvis at du har en god kontorstol og et godt skrivebord, eventuel et der kan hæves og sænkes. Derudover er der noget med din computer og den højde din skøre står i, så du ikke skal sidde og kigge hverken ned eller op, hvilket kan give hold i nakken.

Når disse rimelig basale ting er på plads, så kommer det til at handle om indretningen af hjemmekontoret. Her er det vigtigt at du indretter det på en måde, så det bliver hyggeligt og et sted du har lyst til at være. Omvendt er det heller ikke et sted der skal blive en hyggestue, hvor du bare har lyst til at flade ud og hygge.

Det er vigtigt, at du skabe en balance, hvor du kombinerer de hyggelige elementer, men samtidig får signaleret overfor dig selv, at det altså er en arbejdsplads.

Husk hvad kameraet kan se

Der bliver holdt mange videomøder i disse tider, og tjenester som Skype, Google Meet, Hangouts, Teamsog lignende er kommet i spil som aldrig før. Her skal du huske at overveje hvad kameraet kan se. Sørg for at der ikke er en masse rod, og en masse forstyrende elementer, som kan ses hvis du er “på”.

EFTERLAD ET SVAR