Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man får børn, er der uendeligt mange ting, som man skal have styr på. En af disse ting er børneværelset. Dit barns værelse skal både være hyggeligt, men også funktionelt. Der skal altså være plads til at kunne lege, men samtidig også kunne ryddes ordenligt op igen. derudover skal værelset være hyggeligt, så det spiller op til leg og glade øjeblikke. Du kan indrette værelset på en helt masse forskellige måder, der gør det hyggeligt. En ting du kan gøre, er at hænge nogle sjove børneplakater op på væggene. På den måde vil der være noget sjovt at kigge på, samtidig med, at værelset vil blive mere ”børne-agtigt”.

Smart opbevaring af legetøj

Når du indretter dit barns børneværelse, skal du også have opbevaring med i tankerne. Efter en dag med sjov og leg, kan der nemlig godt komme til at flyde lidt med legetøj rundt omkring på gulvet. Her kan det være en god ide at have nogen opbevaringskasser, som legetøjet kan puttes i, når det ikke bliver brugt. Disse kasser kan også tilpasses så de passer lige under sengen eller andre steder, hvor de ikke kan ses. På den måde vil der være mere plads på gulvet til, at man kan lege. En anden smart opbevarings måde kunne være hængende opbevaringsplads. Dette kan eventuelt hænges på døren ind til værelset. På den måde sparer du også plads.

Forholdsregler

Børn har det nogle gange med at komme galt af sted – det er derfor vigtigt at du tager alle dine forholdsregler. Du kan eventuelt have en lavere seng, hvis barnet skulle risikere at falde ud. Undgå også tunge ting, som måske kan væltes. Det kunne være noget som en lille reol eller lignende, som barnet kan kravle op på. På den måde kan du altså indrette dit barn nye børneværelse på den bedst mulige måde.

EFTERLAD ET SVAR