ukulele

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange måder hvorpå man kan imponere sine venner og bekendte når man er sammen dem alle, og prøver at få løftet stemningen lidt op. Men der er ikke noget som imponere folk mere, end hvis man kan spille på et instrument foran dem i samlet flok. Folk vil være fuldt fokuseret på dig, og kan du lide af skinne så er det her du kommer til det. At spille på et instrument kan selvfølgelig også bruges vis du vil imponere nogle af pigerne/pigen i selskabet.

Der er selvfølgelig nogle instrumenter som imponerer eller er mere anerkendte end andre. Vi belyser derfor de instrumenter er de mest anerkendte.

Disse instrumenter skal du prøve at imponere med

Ukulele

En ukulele er den populære mini guitar som i mange år har floreret rundt i danske hjem. Ukulelen er et instrument, som er rigtig hyggelig at spille på i et mindre selskab, og som kan fange folk opmærksomhed når man begynder at køre fingrene over strengene. Man kan være lidt begrænset af ens sang valg, men dem der kan spilles, lyder også helt fantastik når man har fundet rytmen på sin ukulele.

Guitar

Her menes der ikke en stor fed elguitar, med mindre du vil imponere folk på en stor scene. Der hentydes mere til den klassiske guitar, som man altid har kendt den. Kan man spille, kan man altid imponere med en sang eller to, og folk bare sidder og lytter og hygger sig.

Klaver

Et instrument som virkelig kan imponere folk omkring en, er det altid populære klaver. Folk ved godt hvor mange noder der er på et klaver, og er derfor også klar også at det kræver en vis talent. Har du lært at mestre klaver spil, så giv lige dine gæster en sang.

Et ekstra plus er selvfølgelig hvis du kan følge op med en sang, men er overhovedet ikke et krav

 

 

EFTERLAD ET SVAR