Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du har bestemt dig for, at du ønsker at investere i en ny brændeovn til stuen, til sommerhuset eller et helt tredje sted, så skal der naturligvis ikke være nogen tvivl om, at du har en lang række muligheder i denne forbindelse. Det betyder dog også, at det kan være en relativt besværlig proces, at skulle finde ud af hvilken type af brændeovn, der er den helt rette set i forhold til dine forskellige behov og krav.

 

Der er rigtig mange danskere, der ender med at investere i en såkaldt pilleovn i stedet for en brændeovn. Der er selvfølgelig mange gode grunde til, at langt de fleste ender med at vælge en såkaldt pilleovn, der gør brug af træpiller til opvarmning i stedet for en traditionel brændeovn. I denne artikel får du mulighed for at læse mere om, hvorfor du også bør vælge en pilleovn i stedet for en traditionel brændeovn, hvis du ønsker at varme din bolig op.

 

Du kan spare op til 70% på varmeregningen ift. et oliefyr

Vælger du at investere i en såkaldt pilleovn, så har du mulighed for at spare intet mindre end 70% på din varmeregning sammenlignet med, hvis du i stedet havde valgt at gøre brug af et oliefyr til at opvarme din bolig. Derfor skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at en ovn til træpiller er et rigtig godt valg for dig, der ønsker at kunne opvarme enten din bolig eller derimod dit sommerhus, hvis det er dér, den er placeret.

 

Det er selvfølgelig også på baggrund af muligheden for at opnå en stor besparelse, at langt de fleste vælger at investere i en pilleovn, hvis de er på jagt efter en ny form for opvarmning til deres bolig. Hvis du selv leder efter en pilleovn, der kan installeres i enten din primære bolig eller i din fritidsbolig, så bør du se nærmere på udvalget hos Wupti – find hjemmesiden her og find en model, der passer dig. Du kan desuden rel=”sponsored”klikke her og finde træpiller, der passer til de ovne, der bliver solgt på Wuptis webshop.

 

En pilleovn er også meget miljøvenlig

Ikke nok med, at der er rigtig gode forudsætninger for at spare penge, hvis du vælger at investere i en såkaldt pilleovn, så kan du samtidig også være sikker på, at du sagtens vil kunne tænde op i ovnen med en god samvittighed. Det skyldes naturligvis, at en pilleovn kan bryste sig af, at være en særdeles miljøvenlig løsning i forbindelse med opvarmning, hvilket gør sig gældende uanset om den skal opvarme en større eller mindre bolig.

 

Det stopper dog ikke, for selvom du både kan spare penge og samtidig også kan være sikker på, at der er tale om miljøvenlig opvarmning, så er det blot endnu et plus, at en såkaldt pilleovn støver hele 80% mindre end en traditionel brændeovn. Derfor er der rigtig mange fordele ved at vælge en pilleovn sammenlignet med en almindelig brændeovn, hvorfor det bestemt må siges at være en rigtig god investering.

EFTERLAD ET SVAR