Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er flere grunde til at mange vælger dansk design

Lige meget om det kommer til møbler, smykker eller boligartikler, så er der mange der foretrækker at investere i dansk design. Der er flere grunde til at dansk design er noget som mange går efter. Ét er selvfølgelig at det danske design er en del af os der bor i norden, vi danskere har bare vores egen stil, ligesom andre lande har deres stil. Hvis der er noget der er moderne i Danmark, er det ikke ens betydende med at det også er moderne i et andet land, og derfor er det ofte den danske design der følger bedst med den danske mode.

Der er også mange der vælger det danske design fordi det er minimalistisk. Lige meget om det kommer til smykker, tøj eller boligindretning, så er det bare minimalistisk her i Danmark i forhold til så mange andre lande. Minimalistisk er mode i Danmark, og det er især derfor at mange sætter pris på en dansk designer.

Dansk design er populært i hele verden

Der er mange der gerne vil indrette deres hjem, eller klæde sig sådan som vi gør i norden. Der er faktisk mange designere der sælger på at være danskere i mange andre lande end lige Danmark. Det minimalistiske udtryk som vi er kendt for norden, er noget som bliver bemærket i modeverdenen rundt omkring. Dansk design tilsidesættes ofte med gode materialer og stærke råvarer, og derfor ses det også ofte som produkter der kan holde i lang tid uden at miste eksempelvis farve eller form.

Naturmaterialer er meget moderne indenfor dansk design

Lige i tiden bruges der meget naturlige materialer, både til beklædning og indretning, når det kommer til det danske design. Når der laves møbler laves der eksempelvis meget i træ, gerne råt træ som ikke er malet, men nærmere olie behandlet. Derudover bruges der også meget jern og glas, og så bruges der lige i tiden også en del beton når det kommer til møbler til hjemmet. Når det kommer til beklædning bruges der naturlige stoffer, som er lavet i god kvalitet og som er meget slidstærkt.

EFTERLAD ET SVAR