Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Kolde, mørke vintermåneder inviterer til god dansk hygge. Ordet hygge bliver brugt i mange sammenhænge, hvad enten det er om familiefødselsdage eller om en fredag aften foran fjernsynet. For stadig mange er hygge også synonym med det at læse en god bog. Litteraturen lever altså stadig på bedste vis i mange danske hjem. Hvad er det så litteratur og en tyk bog kan, som den nye elektronik ikke kan hamle op med?

Svaret er enkelt. En bog er nemlig ikke bare en bog. En bog kan både være et afbræk fra den stressede hverdag, hvor du har muligheden for lidt selvforkælelse og for at leve dig ind i et andet univers. Forskning viser også, at vi har godt af at læse bøger. Bogen kan dog også bruges i boligindretningen som natbord, i vindueskarmen eller et helt tredje sted. Bøger kan sætte et personligt præg på din bolig. En trend, vi ser i privaten, men også på hippe (bog)caféer.

Et trendy alternativ til biblioteket

Er du en af dem, der nyder cafélivet? Enten med vennerne eller alene. Du er måske en læsehest, der allerede har læst alle de bøger, der står hjemme på din bogreol. I Danmark finder du flere caféer, der har taget bibliotekets geniale idé til sig. Især i de større byer ses trenden, hvor du har mulighed for at nyde din yndlingskaffe samtidig med, at du kan vælge en ny bog i caféernes bogudvalg. Bøgerne har ikke kun en praktisk funktion, de fungerer også som pynt og bidrager til en hyggelig, afslappet og kreativ stemning.

Bøger som kreativ boligindretning

Det er ikke kun på caféerne, at bøgerne ses stående fremme. Forbi de kommer i mange forskellige former og farver, kan de give et kreativt og personligt touch til din boligindretning. Du kan farvekoordinere dem, eller du kan bruge dem som et møbel. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Her kan du finde et stort udvalg af bogreoler og hylder, der er perfekte til bøger, så det er bare med at få bøgerne ud af kasserne og ind i stuen.

 

 

EFTERLAD ET SVAR