Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ved første øjekast virker skydedøre måske ikke som den mest budgetvenlige løsning til dit hjem. Der er dog et par måder, hvorpå skydedøre faktisk kan spare dig penge i det lange løb. Lad os tage et kig på tre af dem.

  1. Skydedøre er energieffektive 

Om vinteren kan traditionelle svingdøre lukke kolde træk ind, hvilket betyder, at dit varmeapparat skal arbejde på overarbejde for at holde dit hjem varmt. Skydedøre skaber derimod en lufttæt forsegling, der hjælper med at isolere dit hjem og holder varmen inde. Om sommeren gælder det omvendte; skydedøre kan hjælpe med at forhindre, at der slipper kølig luft ud, hvilket betyder, at din aircondition ikke behøver at arbejde så hårdt (og bruge så meget energi) for at holde dit hjem køligt. Med tiden kan dette føre til betydelige besparelser på dine energiregninger.

  1. Skydedøre er holdbare 

Fordi de ikke har nogen hængsler eller bevægelige dele, er der langt mindre sandsynlighed for, at skydedøre udvikler problemer med tiden end traditionelle svingdøre. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at udskifte dine døre så ofte, hvilket kan spare dig penge i det lange løb. Fordi de er så holdbare, kan skydedøre desuden også give et højere sikkerheds niveau for dit hjem; ubudne gæster vil have meget sværere ved at bryde igennem et solidt stykke glas end ved en dør med hængsler, der kan åbnes med et koben.

  1. Skydedøre kan være med til at øge værdien af dit hjem 

Hvis du planlægger at sælge dit hjem i fremtiden, kan opgradering til skydedøre være en god måde at øge dets gensalgsværdi på. Fordi de er så energieffektive og holdbare, vil potentielle købere være villige til at betale mere for et hjem med skydedøre end for et tilsvarende hjem med traditionelle svingdøre.

Sådan får du billige skydedøre

  1. Kør rundt: Lad være med at vælge det første firma, du finder. Få tilbud fra flere selskaber, så du kan sammenligne priserne og finde den bedste aftale.
  2. Vær ikke bange for at forhandle: Hvis et firmas første tilbud er mere, end du er villig til at betale, så prøv at høre, om de er villige til at gå ned i pris. Det skader aldrig at spørge!
  3. Kig efter rabatter: Mange virksomheder tilbyder rabatter ved onlinekøb, storordrer eller hvis du betaler kontant på forhånd. Se, om der er nogen af disse rabatter, der gælder for dig, så du kan spare endnu flere penge.
  4. Overvej brugte muligheder: Hvis du er åben for at købe brugte døre eller garderobeskabe, kan du tjekke sider som Facebook eller DBA for at finde gode tilbud på lettere brugte varer.

 

Hvis du leder efter en budgetvenlig løsning til din næste døropgradering, skal du overveje skydedøre! Takket være deres energieffektivitet, holdbarhed og gensalgsværdi kan de faktisk spare dig penge i det lange løb.

EFTERLAD ET SVAR