Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hver år og hver årstid skifter populariteten for stilarter i boligen. Det kan både være små, detaljerede ændringer, og det kan være store, omvæltende udskiftninger. Denne gang er der tale om en overgang fra nordisk minimalisme til sydeuropæisk maksimalisme og hygge. De koldblå vægge males over med varme pangfarver, og møblerne af stål bliver udskiftes med naturlige træmøbler. Der er sket en overgang fra det rene hypermoderne til noget mere glødende naturligt. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke stilarter der helt præcist kommer til at blive en stor del af boligmoden fremadrettet. Hvis du allerede nu vil gå moden i møde, kan du finde et stort udvalg af billige møbler i god kvalitet her, så møblerne passer til stilen.

De fremtrædende stilarter

Hvad der definerer en ”stil” er relativt abstrakt. Det kan være alt fra interiørets placering til den overordnede vibe, man får fra rummet. Vi vil her både se på de små stiltendenser i rummene, og de store stilarter i hele boligen:

  • Den traditionelle europæiske stil. Her går man tilbage til 1800/1900-tallet, hvor boligen primært består af dæmpede, men farverige nuancer, mørkt og tonrigt træ og sofistikerede møbler. Denne europæiske stil giver et blik ind i en tid, hvor minimalismen var lysår væk.

  • Overgangsstilen. En stil, der skaber bro mellem det minimalistiske hypermoderne og den hyggelige afslappethed. Her har man både de minimalistiske træk i form af kontrastende sort/hvid-nuancer og runde, naturlige materialer.

  • Moderne 1960-stil. Denne stil tager nogle af tendenserne fra midten af sidste årtusind: Simpel fremtoning, simple og naturlige former og plastik krydsfiner. Og så kombinerer stilen dette med moderne tendenser som det minimalistiske og artistiske møbler.

  • Landbrugsstil. Denne stil låner fra de klassiske visioner af den moderne landbrugsbolig med en kombination af kridhvidfarve og kulører pangfarver. Desuden også meget træ og åbne rum.

EFTERLAD ET SVAR