En kvinde i vintertøj

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I Danmark har vi i år været igennem en helt vild sommer, og til tider virkede det som om, at den aldrig vilde slippe. Nu er vi dog nået slutningen af årets første efterårsmåned, og det begynder endelig at ligne, at efteråret har fået rigtigt fat. Temperaturen falder støt og bladende skifter langsomt farve og daler ned på jorden. Det er ikke alle som er lige glade for, at sommeren er ovre. Men det er jeg bestemt. Nu er det nemlig endelig tid til at vi skal stifte bekendtskab med de nye trends som traditionen tro følger med de skiftende årstider. Netop efteråret er ekstra spændende, da vi jo pludselig skal til at have nogle flere lag på. Læs mere om efterårets hotte trends herunder.

God stil kan også være praktisk

De kolde måneder præges altid af danskere som iklæder sig lange fine bomuldsfrakker, fine læderstøvler og pæne jeans. Imens dette tøj bestemt ikke er umoderne, så er det en misforståelse, at vi ikke også kan iklæde os praktisk. Det er nemlig ikke kun børnehavebørn og spejdere som iklæder sig en anorak, praktiske bukser og en hue. Det kan vi nemlig alle. Anorakken er især smart, og så er den praktisk. Lad jer især inspirerer af dette lækre tøj fra The North Face.

Frem med efterårsfarverne

Farverne skifter omkring os. Det bliver mere gråt, gult og brunt, og her er der ikke kun tale om naturen. Det er nemlig også vores tøj som helt naturligt skifter farve. Det er dog ikke på grund af camouflage, men det hele kommer til at se lidt mere harmonisk ud, når vi iklæder os de smukke efterårsfarver.

På med hatten igen

Hatte er noget der kommer og går. Det ene år går alle med hatte og det andet år, er der nærmest ikke nogen. Til efteråret vender den dog tilbage. Her kan der være tale om alt fra huer til en stilet fedora. Hattene er dog altid bedst i årstidens farver.

EFTERLAD ET SVAR