Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som om det ikke var svært nok at købe gave til en enkeltperson. At købe gave til et par giver helt nye problemstillinger. Hvordan købe du noget, der kan glæde dem begge, og som kan give dem begge lige meget glæde, så én af dem ikke føler sig delvist forbigået. Det er et problem, der er svær at balancere, og det kræver en del overvejelser at finde frem til den perfektbalancerede gave. Først og fremmest gælder det om at se på, hvilke interesser, der overlapper mellem dem. Dernæst gælder det om at lede efter noget, der kan falde ind under denne overlappende interesse. Det er ikke en let opgave, men det er dog muligt. Du få lidt hjælp herunder.

Eksempler på par-gaver

Her er en række eksempler på gaver, der indeholder interesser, som bør være interessante for de fleste par. For mere detaljerede eksempler og gavemuligheder – klik her.

  • Hvis parret holder af afslapning og wellness, så er et gavekort til et wellnesscenter eller en weekendtur på wellnessophold oplagte bud på gaver. Selv par, der ikke har disse elementer allerøverst på deres ønskeseddel, vil højst sandsynligt nyde en god omgang afslapning, hvor skuldrene og stressen i en rum tid kan sænkes.

  • Hvis parret bor sammen, kan du købe noget til deres bolig, som de har brug for eller som vil pynte på deres bolig. Du kan selv analysere, hvad dit par går og mangler. En gave til boligen vil hjælpe både parret og boligen, og det er noget de vil se på og glæde sig over hver dag.

  • Giv parret noget af lære. Hvis dit par har snakket om, at de f.eks. gerne vil lære at lave ordentlig mad, så giv dem et madlavningskursus, hvor de kan lære det sammen. Der kan også være andre kursusidéer, det kommer an på, hvad parret gerne vil lære.

  • Hvis du ikke kender parret så godt og dermed ikke vil bruge alt for mange penge på en gave, er den klassisk gavekurv altid en god løsning. Fyld den med alt, hvad hjertet begærer.

  • Hvis parret er meget til det ekstreme og aktive, kan du give dem noget, de sent vil glemme. Det kan f.eks. være faldskærmsudspring. Det bliver med garanti en unik oplevelse – og dermed en unik gave, som de med garanti vil takke dig for.

EFTERLAD ET SVAR