Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Inden for damemode har jeans altid været en sikker vinder. Jeans passer til alt slags tøj, og det kan både samles med en pæn trøje til et arrangement eller med en mere hverdagsagtig trøje til en almindelig arbejdsdag. Der er altså rig mulighed for at købe et par damejeans og få dem brugt utrolig meget. Dog findes der rigtig mange forskellige jeans, så her får du en guide til, hvordan du kan finde dine kommende jeans.

Inden du begynder at kigge alle jeans igennem er du nødt til at afgøre med dig selv, hvilke slags jeans, du ønsker. Skal det eksempelvis være lav- eller højtaljede jeans? Skal de være ankel- eller gulvlange? Skal de gå lige ned, sidde stramt eller gå ud for neden som trompetbukser? Grunden til at du er nødt til at overveje dette først er, at der findes utrolig mange forskellige jeans. Nogle gange kan det også være smart at undersøge, hvilke slags jeans, der ville komplementere ens kropstype bedst. Som hovedregel siger man, at folk med timeglasfigur skal anskaffe sig nogle jeans, der sidder helt tæt til benene og er højtaljede, da det vil lede opmærksomheden hen på taljen. Folk med en mere pæreformet figur, bør anskaffe sig nogle trompetbukser, da dette får benene til at fremstå lange og leder opmærksomhed hen på lårene og bagdelen. Er du meget høj, kan et par jeans, der slutter over anklerne være en mulighed, da disse komplementerer lange ben og er yderst velset i mode-billedet i øjeblikket.

Du skal også beslutte dig for, hvilken farve og mønster, som dine kommende jeans skal have. Er du eksempelvis meget til det eksotiske og farverige, kan det være en ide at anskaffe dig nogle jeans med blomstermønster eller lignende, men hvis du derimod er mere til det sort-hvide, er sorte bukser også altid en klassisk vinder.

EFTERLAD ET SVAR