Portrait of happy young woman sitting on sofa at home

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Du behøver hverken at have en direktørstilling, råde over en stor opsparing eller have mulighed for at låne penge i banken for at få råd til mærkevarer. Alle danskere kan nemlig købe mærkevarer til faste lave priser. Vil du gerne vide, hvordan og hvorledes man sparer penge på kvalitetsvarer, så tag dig tid til at læse hele artiklen.

Familien kan spare over tusinde kroner om måneden

www.emma.dk (dansk forhandler af billige mærkevarer) har hørt dine bønner om at reducere dine udgifter til husholdningsvarer, parfumer og kioskvarer. Netbutikken har nemlig specialiseret sig i at forhandle en verden af kvalitetsvarer til skarpe netpriser. emma.dk giver dig og din familie mulighed for at spare op til 1.200 kr. om måneden – svarende til 14.400 kr. om året. Der er også mange penge at spare både som enlig og som par.

Du kan bruge de sparede penge på at finansiere rejser, møbler og elektronik til dine børn, eller du kan spare pengene op, så du en dag kan købe din drømmebil. Uanset hvordan du bruger de sparede penge, så skal du huske at glæde dig over, at du kan købe tusindvis af varer til stærkt reducerede priser. Det kan dog kun lade sig gøre, hvis du registrerer dig som bruger og betaler det månedlige kontingent på 85 kr.

emma.dk er, som du måske har regnet ud, ikke en almindelig webshop, men derimod en fordelsklub. Listen over registrerede brugere er allerede meget lang, men du kan stadig nå at tilslutte dig fællesskabet. Nuværende brugere fremhæver bl.a. følgende fordele ved fordelsklubben:

  • Fri fragt
  • Store besparelser (op til 85 %)
  • Dag-til-dag levering
  • Stort varesortiment (7.000+ varer)
  • Nem brugerregistrering

Lyder det som en fordelsklub efter din smag, så skal du blot oprette en bruger og nyde de mange tilbud. Du kan lige nu spare op til 85 % på parfumer, kropspleje, alkohol, hårbørster og meget andet. Der føres flest produkter til damer og herrer, men forhandleren har også et stort udvalg af varer til børn.

Er du nysgerrig efter at vide, om forhandleren sælger varer fra dine foretrukne brands, så skal du besøge undersiden, brands, hvor alle repræsenterede brands er listet op. Du kan måske være heldig at finde et nyt yndlingsbrand, hvis du udforsker det store udvalg. Leder du efter en bestemt vare, så skal du bruge søgefunktionen i toppen af hjemmesiden.

Bliv belønnet for at sprede budskabet

emma.dk belønner de brugere, som er med til at sprede budskabet om, at man kan spare penge på mærkevarer på nettet. Inviterer du dine venner og bekendte, så får du gratis penge, som du kan bruge på kvalitetsvarer. Du bør besøge den internetbaserede fordelsklub, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan blive belønnet for at invitere venner.

EFTERLAD ET SVAR